fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Search Engine Advertising

Wil jij hoger scoren in Google? Zet jouw bedrijf op de kaart met onweerstaanbare zoekmachine advertising. Ontketen de kracht van zoekmachinemarketing en bereik een publiek dat hunkert naar jouw aanbod. Bij Krab tillen we jouw Google Ads campagnes naar nieuwe hoogten, als gecertificeerd Google-partner. 

Wil jij adverteren op Google?

Verover Google met jouw advertenties 

Adverteren op Google is de ultieme manier om jouw boodschap te laten schitteren in de betaalde zoekresultaten. Wanneer potentiële klanten een zoekopdracht invoeren, verschijnen jouw advertenties prominent bovenaan. Betreed de arena van betaalde zoekresultaten en bepaal zelf hoeveel je wilt investeren per klik.

Krab: Jouw zoekmachine marketingpartner

Bij Krab verweven we jouw merk met zoekmachine marketing. We laten jouw advertenties stralen en jouw doelgroep betoveren op het exacte moment dat ze op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt.  

Onze diensten omvatten: 

 • Strategisch advies: We delen onze expertise om jouw zoekmachine marketingcampagnes te optimaliseren en de beste resultaten te behalen.
   
 • Campagnekracht: We richten jouw Google Ads-account in, inclusief de naadloze integratie van Google Analytics, Tag manager en Google Search Console.
   
 • Verleidelijke advertenties: We creëren prikkelende advertentieteksten die de aandacht trekken en jouw boodschap onweerstaanbaar maken.
   
 • Krachtige zoekwoorden: We doen grondig zoekwoordenonderzoek en vinden de sleutelwoorden die jouw doelgroep aanspreken, om jouw campagne naar nieuwe hoogten te tillen.
   
 • Optimalisatie op topniveau: We finetunen en verbeteren voortdurend jouw campagnes om maximale impact en rendement te garanderen.
   
 • Resultaten die spreken: We voorzien je van heldere rapportages over de prestaties van jouw campagnes, inclusief conversies en click-through rates (CTR), zodat je altijd inzicht hebt in jouw succes. 

Offerte voor Google Marketing

  FAQ Search Engine Advertising

  Bij Krab staan we klaar om jouw online zichtbaarheid te vergroten via Search Engine Advertising (SEA). Hier is hoe we dat aanpakken: 

  1. Kennismaking

  Tijd voor een eerste kennismaking. Dit kan zowel telefonisch, via een video call, of bij ons kantoor in Amsterdam-West. Hier bekijken we jouw wensen en doelstellingen. Tijd voor de strategische zoekmachine sessie! 

  1. Doelstellingen

  Tijdens de strategiesessie kijken we samen naar hoe we de doelstellingen kunnen bereiken. We analyseren de landingspagina’s, zoekwoorden, teksten en zoomen in op je doelgroep. Om vervolgens passende SEA strategie te ontwikkelen. 

  1. Strategie

  Wanneer we een helder beeld hebben van wie de organisatie is en wat je wilt bereiken met de campagnes, is het tijd voor onze creatievelingen om hier een pakkende strategie bij te bedenken dat zowel volledig aansluit bij het bedrijf, als je doelgroep. 

  1. Campagne instellen

  Tijd om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en je doelgroep te bereiken met jouw nieuwe Google Adwords strategie. We stellen jouw Google account in, verzorgen een Keyword analyse en schrijven de adcopy. 

  1. Uitvoering en monitoring

  Wij nemen het roer over, zorgen voor de uitvoering van je campagne, en zorgen dat je doelgroep wordt bereikt via diverse kanalen. We houden actief toezicht om te garanderen dat alles soepel verloopt. 

  1. Rapportage en optimalisatie

  Maandelijks bekijken we de resultaten aan de hand van rapportages en optimaliseren we de campagnes indien nodig. Op die manier blijven we jouw doelen behalen en groeien we samen.  

  Search Engine Advertising (SEA) omvat het plaatsen van betaalde advertenties binnen de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Met SEA kun je jouw advertenties richten op specifieke zoektermen en verschijnen ze bovenaan de organische zoekresultaten. Dit stelt jou in staat om direct zichtbaar te zijn voor jouw doelgroep op het moment dat ze actief op zoek zijn naar producten of diensten zoals die van jou.  

  De kosten van SEA-advertenties variëren afhankelijk van zoekwoorden, concurrentie, biedingen, en budgetten. Adverteerders kunnen kiezen tussen kosten per klik (CPC) of kosten per duizend vertoningen (CPM) als betaalmodel. Laat Krab je SEA-campagne naar nieuwe hoogten brengen en bereik jouw online doelen met onze strategische aanpak!

  We bieden SEA-diensten voor platforms zoals Google Ads, Bing Ads en Yahoo Advertising. Je advertenties worden weergegeven op deze zoekmachines, afhankelijk van je campagne-instellingen.