Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Search Engine Advertising

Wil jij hoger scoren in Google? Vergroot het succes van je bedrijf met zoekmachine advertising. De grootste kracht van zoekmachinemarketing is dat het adverteerders de mogelijkheid biedt om hun advertenties te plaatsen voor een gemotiveerde doelgroep. Met zoekmachine marketing campagnes betaal je per klik voor een toppositie in de zoekresultaten van Google. Wij adviseren je graag. KrabMedia is gecertificeerd voor Google om zo de beste resultaten te behalen uit jouw Google Ads campagnes. 

Lijkt het je interessant om eens te sparren? Laten we dan geheel coronaproof een online meeting inplannen! Vraag een offerte aan of mail ons via info@krabmedia.nl.

Wil jij adverteren op Google?

videomarketing

 

Adverteren op Google

Zoekmachine adverteren, wat is dat nou eigenlijk? Zoekmachine adverteren is in principe niet anders dan het plaatsen van een advertentie binnen de betaalde zoekresultaten van Google. Wanneer je een zoekopdracht intypt op Google, verschijnen er zoekresultaten. Vervolgens verschijnen er betaalde en organische resultaten. Bij zoekmachine adverteren gaat het dus om betaalde zoekresultaten. De prijs per klik die je betaald bij om hoog in Google te scoren, varieert. Je kan hierbij zelf aangeven wat je aan een klik wilt uitgeven.

Zoekmachine marketing

Google is veruit de grootste zoekmachine ter wereld. Met zoekmachine marketing ben je vindbaar op de plek waar de doelgroep je verwacht. Search Engine Advertising (SEA) is een vorm van pull marketing, je trekt hier als het ware de klant naar je toe. De klant is namelijk al op zoek naar de diensten/producten die jij aanbiedt. Wil je beginnen met adverteren, maar je weet niet welk kanaal het meest geschikt is? Of ben je juist opzoek naar de mogelijkheden die zoekmachine adverteren te bieden heeft? Samen zorgen we ervoor dat jij boven in de zoekresultaten komt te staan. 

videomarketing

Videomarketeer

KrabMedia & Zoekmachine marketing

Wanneer je zoekmachine adverteren uitbesteed aan KrabMedia, nemen wij het volgende uithanden:

✅ Opzetten Google account
✅ Koppelen Google Analytics
✅ Koppelen Google Search Console
✅ Instellen campagnes
✅ Ontwikkelen advertentieteksten
✅ Instellen van zoekwoorden
✅ Bijhouden conversies & CTR
✅ Optimaliseren campagne
✅ Rapportage

Meer informatie aanvragen

In 6 stappen hoger in Google

1. Kennismaking

Tijd voor een eerste kennismaking. Dit kan zowel telefonisch, via een video call, of bij ons kantoor in Amsterdam-West. Hier bekijken we jouw wensen en doelstellingen. Tijd voor de strategische zoekmachine sessie!

2. Doelstellingen

Tijdens de strategiesessie kijken we samen naar hoe we de doelstellingen kunnen bereiken. We analyseren de landingspagina’s, zoekwoorden, teksten en zoomen in op je doelgroep. Om vervolgens passende SEA strategie te ontwikkelen.

3. Strategie

Wanneer we een helder beeld hebben van wie de organisatie is en wat je wilt bereiken met de campagnes, is het tijd voor onze creatievelingen om hier een pakkende strategie bij te bedenken dat zowel volledig aansluit bij het bedrijf, als je doelgroep.

4. Campagne instellen

Tijd om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en je doelgroep te bereiken met jouw nieuwe Google Adwords strategie. We stellen jouw Google account in, verzorgen een Keyword analyse en schrijven de adcopy.

5. Verspreiding

We zorgen ervoor dat jij lekker achterover kan leunen, terwijl wij je doelgroep bereiken met de social media posts, voor de verschillende kanalen. Daarnaast zorgen we voor actieve monitoring.

 

6. Rapportage en optimalisatie

Aan de hand van maandelijkse rapportages bekijken we samen naar hoe jouw doelstellingen behaald worden en optimaliseren de campagnes waar nodig.

Google advertentie

Bij Google staart relevantie hoog in het vaandel. De laatste jaren neemt de concurrentie binnen de zoekmachine marketing branche sterk toe. Dit heeft invloed op de kosten per klik. Door je campagne optimaal in te richten, kun je door middel van hoge kwaliteitsscores voorrang krijgen en dus minder betalen per klik. Hierdoor blijven de Google Adwords kosten beperkt. De kwaliteitsscores bepalen of jouw advertenties worden vertoond door Google. De kwaliteitsscores worden beïnvloed door verschillende factoren. Namelijk: verwachte klikfrequentie, advertentierelevantie en ervaring op de bestemmingspagina.

 

bedrijfsvideo laten maken

zoekmachine marketing

 

Hoger in Google

Het doel van zoekmachine marketing is uiteraard om bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen. De voordelen van zoekmachine marketing:

✅ Een gemotiveerde doelgroep
✅ Een hogere positie in de zoekresultaten
✅ Naamsbekendheid
✅ Snel resultaat
✅ Doelgericht adverteren
✅ Meetbaar
✅ Remarketing

Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan of mail ons via info@krabmedia.nl.

Offerte voor Google Marketing