fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Social media advertising

Social media marketing is een vorm van internetmarketing waarbij content op social media kanalen wordt gecreëerd en gedeeld om je marketing- en branding doelstellingen te bereiken. Met onze gecombineerde expertise in social media marketing en productadvertising, creëren we content die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook conversiegericht. We helpen je om je merkverhaal te vertellen en je producten op de meest efficiënte en boeiende manier te promoten. Dit doen we niet alleen door aantrekkelijke visuele content te maken, maar ook door strategisch geplaatste advertenties die aanslaan bij je doelgroep. Wij zorgen ervoor dat je producten of diensten effectief worden geadverteerd, wat leidt tot een verhoogde zichtbaarheid en aantrekkingskracht bij jouw doelgroep.

 

Waarom je social media marketing uitbesteden aan Krab? Onze social media diensten helpen je naamsbekendheid te vergroten en acquisities te realiseren, door middel van doelgerichte, multichannel marketingcampagnes. Laat ons je helpen om je merk en producten op de meest efficiënte manier te promoten, zowel op je website als op je social media kanalen. Bij Krab zorgen we ervoor dat elke advertentie je producten in het beste licht zet en je marketingdoelen ondersteunt.

 

 

Meer halen uit je social media?

Waarom social media marketing uitbesteden?

Het is essentieel dat bedrijven een sterke online aanwezigheid hebben en een engagementstrategie creëren, om ervoor te zorgen dat ze in contact komen met de doelgroep. Net als elke andere zakelijke activiteit heeft ook sociale media een goede strategie nodig. De kracht van social media zit hem in de oneindige targeting-opties. Social media ondersteunt op een constructieve wijze je content marketing- en conversiegerichte campagnes. 

 

Ik wil meer informatie!

Social media marketing kanalen

Krab is gespecialiseerd in strategie en management van Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat, Twitter, LinkedIn en YouTube. Ons team van social media experts vertellen het verhaal van jouw merk op een creatieve wijze. We laten je merk zien met pakkende beelden en teksten die aansluiten bij jouw doelgroep. 

Energie halen we uit pro-actief meedenken. Continu optimaliseren en door bij te dragen aan duurzame groei. We denken met je mee hoe social media op een integrale manier ingezet kan worden. Op deze manier halen we maximale impact via alle kanalen die goed aansluiten op de online customer journey.

In 6 stappen naar jouw social media video

1. Kennismaking

Tijd voor een eerste kennismaking. Dit kan zowel telefonisch, via een video call, of bij ons kantoor in Amsterdam-West. Hier bekijken we jouw wensen en doelstellingen. Tijd voor de strategiesessie!

2. Doelstellingen

Tijdens de strategiesessie kijken we samen naar hoe we de doelstellingen kunnen bereiken. We analyseren je huidige social media kanalen, zoomen in op je doelgroep en bekijken welke kanalen bij je doelgroep aansluiten. Om vervolgens passende social strategie te ontwikkelen.

3. Strategie

Wanneer we een helder beeld hebben van wie de organisatie is en wat je wilt bereiken met de socials, is het tijd voor onze creatievelingen om hier een pakkende strategie bij te bedenken dat zowel volledig aansluit bij het bedrijf, als je doelgroep.

4. Campagne instellen

Tijd om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en je doelgroep te bereiken met jouw nieuwe social media strategie. We zorgen ervoor dat alles ready to go is. Of dit nou je Instagram, Facebook of YouTube kanaal is. Of allemaal natuurlijk!

5. Verspreiding

We zorgen ervoor dat jij lekker achterover kan leunen, terwijl wij je doelgroep bereiken met de social media posts, voor de verschillende kanalen. Daarnaast zorgen we voor actieve monitoring.

 

6. Rapportage en optimalisatie

Aan de hand van maandelijkse rapportages bekijken we samen naar hoe jouw doelstellingen behaald worden en optimaliseren de campagnes waar nodig.

Adverteren op social media

Bij het opzetten van een juiste social media marketingstrategie komt een hoop kijken. Bij Krab zorgen we onder andere voor:

🦀  Analyse bestaande social media accounts
🦀  Inzicht in doelgroep en customer journey
🦀  Creatieve concepten voor marketingcampagnes
🦀  Social media strategie
🦀  Research, analytics en rapportage

Adverteren op social media?