fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Landmarkt

Landmarkt is een versmarkt in Amsterdam-Noord. Landmarkt heeft het lekkerste vers van Amsterdam en dat doen ze niet alleen. De producten komen direct van de boer, tuinder, visboer, slager en bakker. Samen met deze producenten zorgt Landmarkt voor de beste kwaliteit en de lekkerste producten.

Landmarkt één van onze vaste opdrachtgevers in (video)marketing, foto- en videoproductie. Voor Landmarkt produceren we meerdere onlinecampagnes met als doel naamsbekendheid te genereren. Dit doen we jaarlijks door hun kerstfilm te produceren, maar ook een B2B-campagne om de nieuwe dienst van Landmarkt onder de aandacht te brengen of via vacaturevideo’s. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk hieronder de content.

Ze brengen onze ideeën fantastisch tot leven en verzorgen het gehele productieproces en de marketing van de content

- Nick Krom
Marketing & Formule

Digital Marketing

Voor landmarkt verzorgen we ook alle marketingactiviteiten. We zetten hierbij alle verschillende campagnes weg op sociaal media zoals TikTok of Facebook. Daarnaast draaien er een aantal standaard campagnes voor naamsbekendheid zoals een awareness campagne, maar ook een SEA zodat Landmarkt ook in google te vinden is.  

🦀 Zoekmachine adverteren (SEA) 
🦀 Social Advertising 

 

Fotografie Landmarkt

Landmarkt

Campagne Landmarkt Bedrijfsbox

De nieuwe B2B-dienst van Landmarkt in de markt zetten, namelijk, lunchboxes op maat voor bedrijfskantines/kantoren. Het doel van de campagne is enerzijds meer awareness creëren voor de nieuwe dienst. Anderzijds is het zaak leads en sales te genereren.

Assets
🦀 
Algemene video lunchbox
🦀 5 video’s afdelingen Landmarkt (slager, vis, groente etc.)
🦀 Foto’s personeel en producten
🦀 Google Adwords Campagne
🦀 Social advertising (YouTube, Facebook & Instagram)

Interesse om met ons samen te werken?

Videoproductie landmarkt.

Helden Teaser

Campagne Groente en Fruit

 

Vacature video Landmarkt

Kerstcampagne