fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Stage Productie & Post-productie

 

Krab is per schoolperiode op zoek naar een stagiair online video. Vind jij het leuk om werkervaring op te doen bij ons jonge en dynamische online videobedrijf? Ben je leergierig, creatief en een echte beelddenker? Dan zouden we het leuk vinden als jij ons team komt versterken!

 

Wat ga jij doen?

We zoeken een stagiair, die onze vaste medewerkers komt helpen met de maatwerkvideoproducties voor onze opdrachtgevers. Wij werken met Apple-apparatuur en programma’s uit het Adobe-pakket, zoals Premiere, Photoshop, Illustrator en After Effects. Stagiairs maken kennis met verschillende aspecten in de postproductie. Ook ga je mee op draaidagen en denk je mee tijdens brainstormsessies.

 

Wat kan jij bij ons leren?

  • Meelopen in het gehele productie proces van een bedrijf;
  • Editten, vormgeven, fotograferen en filmen voor diverse klanten;
  • Ondersteunen op draaidagen met diverse werkzaamheden;
  • Werken met de nieuwste software;
  • Het bedenken, creëren en creatief meedenken bij brainstormsessies.

🦀 Profiel: creatief, zelfstandig en harde werker.

🦀 Werkzaamheden: monteren en filmen.

🦀 Overige werkzaamheden: vormgeven, animeren en productie.

🦀 Locatie: Amsterdam

🦀 Stageperiode: Vanaf september 2024

🦀 Opleidingsniveau: Mbo/Hbo

🦀 Stagevergoeding: Aanwezig


 

Enthousiast geworden?

Stuur je cv en motivatie naar info@krab.nl

 

 

Erkend leerbedrijf | Doets Reizen

Over Krab

Krab is een gecertificeerd leerwerkbedrijf. Sinds 2014 bieden we stageplaatsen aan mbo- en hbo-studenten. Krab is een in Amsterdam gevestigd mediabureau, dat foto- en videocampagnes ontwikkelt voor bedrijven en organisaties. Wij verzorgen het gehele productieproces van het eerste idee tot de oplevering. Naast campagnes ontwikkelen wij ook bedrijfsvideo’s, aftermovies, educatieve video’s, timelapse-video’s, fotografie, animaties en infographics. Studenten werken bij ons volwaardig mee met een goede begeleiding!

Onze klanten variëren van grote klanten als Nikon, Voedingscentrum en Miele tot kleine start-ups, zoals FLoatscans.

 

Neem contact op

Stagiair Reports

MonaLisa - Lisa

Stage Verslag - Kayne

Crab Rap - Paulien

Staigiar reviews

Karishma

Stagiair 2019

Ik kijk terug naar een hele leuke en leerzame periode bij Krab. De draaidagen waren altijd erg leuk en leerzaam. Je maakt elke keer weer een ander soort draaidag mee, die variatie maakt het juist leuk. Doordat ik van alles wat mocht doen heb ik kunnen ontdekken welke richting ik op wil binnen de audiovisuele wereld.

Ik ook erg veel gelachen de sfeer is bij krab erg gezellig en fijn. Het is een echt team, met ieder zijn eigen specialisme. Ze zijn geduldig met stagiairs, en geven je ruimte voor je eigen ideeën.

Kayne

Stagiair 2021

Krab is een hartstikke leerzaam en gezellig bedrijf waar ik met plezier stage heb mogen lopen.
Ik heb heel veel geleerd door de vrijheid die ik kreeg en de uitdagingen die ze mij aanboden. Iedereen binnen Krab (ook Guus) staan altijd voor je klaar om je te helpen en om je nieuwe dingen te leren. Ik kijk dus erg positief terug naar mijn stage periode bij Krab en zou dit zo nog een keer over doen.

Sjoerd

Stagiair 2017

Krab is een creatief en informeel bedrijf. Doordat het team relatief klein is zorgt dit ervoor dat iedereen elkaar goed kent en behulpzaam is voor elkaar. Mijn stageperiode was heel divers, zo mocht ik vaak mee met draaidagen en leerde ik tijdens het editen veel van Adobe Premiere.

Jelle

Stagiair 2022

Mijn stagetijd bij Krab was een super ervaring. Professionele maar ook superaardige collega’s en Krab geeft je echt de vrijheid om de echte jij te laten zien. Ik heb genoeg uitdagingen gekregen om mij verder te ontwikkelen. Ik werd bij bijna elk project betrokken en mocht ik meehelpen om tot een super eindresultaat te komen. Als ik nog een keer stage moest lopen dan zou ik dat zondertwijfel weer bij Krab doen!

Paulien

Stagiair 2020

Mijn stage bij Krab was zo leuk dat het voorbij leek te gaan met de snelheid van 4G. En over 4G’s gesproken bij Krab heb ik gelachen geleerd, genoten en ben ik gegroeid als persoon. Ik werd betrokken bij verschillende projecten en heb me daarom goed kunnen oriënteren tijdens mijn stage. En niet te vergeten een super leuk team om elke dag mee te mogen werken!

Wil jij bij ons stage lopen?