fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Full service mediabureau

Krab is sinds 2013 een Amsterdam gevestigd creatief mediabureau. Wij ontwikkelen en verspreiden content in elk formaat en op elk platform. Want speciaal ontwikkelde, geoptimaliseerde creatieve content is een must. Het digitale landschap is niet one-size-fits-all. Van Facebook tot TikTok en van YouTube tot bol.com; Wij produceren het allemaal.  

Bij ons zijn de lijntjes kort, zodat we snel en constructief met elkaar kunnen communiceren. Wij zijn de verlenging van jouw marketingteam en zetten graag jouw briefing of idee om in pakkende content! Daag jij onze creatieve geesten uit? Kom langs voor een gesprek en ontdek het zelf. De koffie staat klaar! 

 

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Advocating on the excellent partnership between Mollie and Krab, since the beginning in 2020. Krab helped us with the creation of various detailed integration videos for our different plugins. Great collaboration and really happy with the team. I will always recommend Krab as a partner to anyone looking for expertise in media and media creation. Great vibe great people great results.

Lono HolzTechnical Partner Manager

Meer reviews

Krab’s way of working

Frisse blik op producties:

Bij ons jonge team is creativiteit de drijvende kracht. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe wegen en uitdagende mogelijkheden om je verhaal te vertellen. Of we nu grensverleggende concepten bedenken, experimenteren met de nieuwste technologieën of op zoek gaan naar onverwachte manieren om verhalen te vertellen.

Inleven in de kijker:

Vanaf het eerste concept tot aan de grote onthulling, is onze focus altijd gericht op jouw publiek. Met oog voor detail en een creatieve geest, streven we ernaar om content te creëren die een onvergetelijk indruk achterlaat. Wij weten namelijk dat het geheim van een goed verhaal schuilt in het begrijpen en betoveren van jouw kijkers.

Verlengstuk van je team:

Bij Krab geloven we in de kracht van samenwerking! Wij zien onszelf als een partner die samen met jouw team werkt aan het creëren van content die niet alleen jouw visie vastleggen, maar ook jouw doelen bereiken. We beschouwen ons dan ook als een verlengstuk van jouw team, met als doel om jouw project tot in de puntjes te laten verlopen..

Samen met

Sebastiaan

Creative Director

Alex

Creative Producer

Lisa

Producer

Guus

Chief Happiness Developing

Yvonne

Animator & Illustrator

Reinier

Chief Post-Production

Jericho

Lead Camera & Photo

Rianne

Chief Marketing

Lotte

Producer & Director

Kayne

Jr. Cameraman & Editor

Dan

Camera & Drone Specialist

Paulien

Content Creator

Max

Cameraman & Editor

Anne-Claire

Project Manager

Luka

Social Media Manager
Interesse om met ons samen te werken?

BTS (Behind the scenes)

Food Fotografie
Food fotografie
Fotografie
Filmshoot
Fotograferen
Krabmedia
Studio fotografie
Nikon
Fotoshoot dierentuin
Moderosa-zwolle-instagramshoot-nikonschool
livestream
evenement
videomarketing