fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Video laten monteren?

Opzoek naar een bedrijf dat op een professionele manier jouw video’s kan editen of monteren zodat je meer tijd overhoudt voor andere zaken? Wij toveren jouw beeldmateriaal om tot een unieke video door middel van professionele videomontage. Krab is een videoproductiebedrijf gespecialiseerd in het monteren van video’s. Wij editen maandelijks video’s voor de grootste merken zoals Nikon en Miele.

 

Naast het laten monteren van je video’s kun je bij Krab terecht voor het maken van video’s van A tot Z. Dus van concept, tot het filmen en het verspreiden.

 

 

 

Video-laten-monteren2

Wil jij jouw content laten editen?

Nikon promovideo

Ikea aankondiging

Breinstein edit

Waarom je video laten monteren door Krab? 

Wij zijn gespecialiseerd in videomontage, bieden edits op hoge kwaliteit en bewerken video’s naar je wens. We bieden verschillende diensten aan op het gebied van video’s bewerken in onze video montage service:  

🦀 Omzetten van een andere taal naar het Nederlands (of omgekeerd)
🦀 Vlogs editen uitbesteden
🦀 Zelf gefilmd materiaal (met mobiel) uitbesteden
🦀 Huidige bedrijfsfilm om laten zetten naar pre-roll (6, 15 of 30 seconden) of verticale voor Instagram stories, Facebook of LinkedIn
🦀 Video laten ondertitelen.
🦀 Geluid op hetzelfde niveau brengen en opschonen spraak
🦀 Kleurcorrectie op geschoten materiaal  

Wat klanten van ons vinden

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Krab is a detail-oriented and highly creative agency. No matter the project, they are dedicated to getting the job done with a brilliant “no fuss” attitude. Even when deadlines are tight, their workflow, adaptability and focus on high-quality deliverables is always top of mind. I would highly recommend the krab team, their ideas are fresh and they are always on hand to help. Simply put we are always happy with the end results.

Heidi JalesManager Marketing Communications

Google solar power

Scrambler edit

Heinen Delfs Blauw Edit

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw edit

  FAQ Video laten monteren

  Hoelang het laten monteren van een video duurt is vooraf lastig te bepalen. Dit is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan de lengte van het aangeleverde materiaal, het aantal video’s, de duur van de video’s, kleurcorrecties, de keuze van animatie en de muzieklicentie. Gemiddeld monteren wij simpele filmpjes in 4 – 8 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

  De kosten voor het laten editen van een video zijn vooraf lastig in te schatten. Wel kun je in de briefing naar ons de volgende zaken meenemen: 
  🦀 Jouw wensen en doelstellingen 
  🦀 De hoeveelheid aangeleverde materialen 
  🦀 Deadline voor de edit 
  Meer weten over de mogelijkheden? Vraag een offerte aan en ontvang dezelfde dag een reactie voor het laten monteren van de video. Liever telefonisch contact? Geen probleem! Bel ons dan via

  Het proces om een video te laten monteren omvat verschillende stappen, zoals briefing, materiaal leveren, montage, feedback en revisies en definitieve goedkeuring. Het is een samenwerking tussen jou en het productieteam om ervoor te zorgen dat jouw boodschap en visie op de juiste manier worden overgebracht. 

  Kies gangbare formaten zoals MP4, MOV of AVI voor je video-opnamen. Lever deze in de hoogst mogelijke resolutie (bij voorkeur 1080p of 4K) en behoud de originele frame rate. Gebruik heldere audiobestanden in WAV of MP3-formaat en zorg voor een overzichtelijke bestandsstructuur om verwarring te voorkomen. Bespreek vooraf specifieke vereisten met de editor voor een soepel montageproces.