fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Timelapse laten maken?

Een timelapse is de ideale manier om een langdurig proces in enkele seconden te laten zien. Krab is de specialist op het gebied van timelapse video’s, bouwtimelapse en lange termijn timelapse. Wij maken timelapses voor onder andere: Hilton, Albert Heijn, BlackRook, SWATCH en de Rabobank. Een professionele timelapse kan je bijvoorbeeld laten maken van een:

🦀 Bouwtimelapse, een timelapse van een verbouwing
🦀 Timelapse van de opbouw van een evenement
🦀 Timelapse van een ander proces

Met onze timelapse service is het mogelijk om live te mee te kijken. Je ontvangt namelijk je eigen gepersonaliseerde dashboard, waar jij en de klant het proces online kunnen monitoren.

Ook een timelapse video laten maken?

Deen naar Albert Heijn Timelapse

Timelapse Dyson

Timelapse Hilton

Waarom jouw timelapse laten maken door Krab?

Een perfecte timelapse vereist duidelijke communicatie. Wij houden van korte lijntjes zodat we snel kunnen schakelen. Daarnaast zijn wij in staat de camera’s te monitoren voor de beste kwaliteit. Ieder project is uniek. Het is elke keer weer een uitdaging om een originele en hoogwaardige time lapse te maken en wij gaan die uitdaging graag aan!

Hoelang het maken van een timelapse video duurt? Dit hangt volledig af van de duur van jouw project. Wanneer het gehele project is vastgelegd, kan de video binnen één tot enkele dagen door ons worden opgeleverd met mooie bijpassende beelden en ondersteunde muziek. Het is ook mogelijk om elke maand een edit te ontvangen om de voortgang te kunnen delen op, bijvoorbeeld, op social media.

Hier komt de titel van het blok

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

The partnership of Miele Professional and Krab started in 2019, when we when we wanted to professionally capture our projects on video. Krab has helped us turn our projects and thoughts into strong imagery, both in photo and video. They did this in a professional manner, with short lines of communication and high creativity and energy. With Krab we have a strong partner for content creation next to us.

Saartje de WitMarketing Miele Professional a.i.

Bouw timelapse laten maken

En als je een langetermijnproject wil laten vastleggen, zoals een bouwproces, dan kan dat enkele maanden duren. In dat geval schieten we als het buiten licht is elke dag of elk uur een paar foto’s. Met onze waterbestendige camera’s kunnen wij foto’s en video’s in 6k maken en ’s nachts en overdag met vooraf ingestelde schema’s werken. Met timelapse video’s kan je processen laten zien die normaal met het blote oog niet waar te nemen zijn.

Wat zijn de kosten van een timelapse?

Een belangrijke vraag is natuurlijk wat de kosten van een timelapse video zijn. Dit hangt volledig af van jouw behoeften. Welke locatie? Hoeveel dagen, weken, maanden of jaren? Hoeveel camera’s zijn er nodig?  Hoe vaak moeten we langs komen om de camera leeg te halen? Moet de camera tussendoor verplaatst worden? Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op de kosten. Wil je meer weten over de kosten van een timelapse video? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie over de tarieven van een een timelapse video.

Timelapse Van Mossel

Autostore Tiel | TimeLapse ETOS

Rijkswaterstaat Velserstraverse Bruglift

Vraag een offerte aan voor jouw timelapse