fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Voorlichtingsfilm laten maken

Een voorlichtingsfilm is een film waarin uitleg wordt gegeven over een onderwerp om de kijker te informeren, adviseren of instrueren. Wil jij je doelgroep ook informeren? Dan is een voorlichtingsfilm laten maken de oplossing­. Met een voorlichtingsfilm kun je niet alleen in één keer een grote groep mensen van informatie voorzien, je kunt er ook gevoel en emotie mee overbrengen. Daardoor blijft de informatie langer hangen. Wij produceren al jaren krachtige voorlichtingsfilms voor onder andere het Voedingscentrum, World Skills en Provincie Noord-Holland. Meer informatie over het laten maken van jouw voorlichtingsfilm? Neem contact met ons op.
🦀 Creatieve insteek
🦀 Inhoud centraal
🦀 Goede doorlooptijd

voorlichtingsfilm maken

Een voorlichtingsvideo laten maken?

Voorlichtingsserie Voedingscentrum Nederland

WorldSkills | Meet Your Skills | Logistiek & Maritiem

Voorlichtingsvideo Recreatieschappen NH

Waarom een voorlichtingsvideo laten maken door Krab?

Een voorlichtingsfilm laten maken doe je bij Krab. Samen kijken we hoe we jouw doelgroep het beste kunnen raken. Wij denken graag met je mee. We verdiepen ons in het onderwerp en vertalen dit vervolgens naar een pakkend script dat we weer omzetten naar een prachtige voorlichtingsfilm. Voorlichtingsfilms zijn voor zowel interne als externe communicatiedoeleinden interessant, en in beiden zijn wij expert. Bij interne voorlichtingsfilms kun je denken aan:
🦀 bewustwordingsfilm laten maken
🦀 veiligheidsfilm laten maken
🦀 trainingsvideo laten maken
Externe voorlichtingsfilms worden vaak ingezet om grote groepen mensen iets uit te leggen, waarmee zij daarna ook daadwerkelijk iets kunnen gaan doen voor bijvoorbeeld film bij gebiedsprocessen of gebiedsontwikkeling.

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Krab is a detail-oriented and highly creative agency. No matter the project, they are dedicated to getting the job done with a brilliant “no fuss” attitude. Even when deadlines are tight, their workflow, adaptability and focus on high-quality deliverables is always top of mind. I would highly recommend the krab team, their ideas are fresh and they are always on hand to help. Simply put we are always happy with the end results.

Heidi JalesManager Marketing Communications

Wat zijn de kosten van een voorlichtingsfilm?

De kosten van een voorlichtingsfilm zijn vooraf lastig in te schatten. Iedere voorlichtingsvideo is anders en dus ook het kostenplaatje. De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals: de omvang van de crew, aantal draaidagen, de locatie, lengte van de voorlichtingsfilm en het editen. Een voorlichtingsfilm kun je ook laten maken in de vorm van een animatievideo, of een combinatie van beeld en animatie. Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Voorlichtingsvideo Noord-Holland

Voorlichting ziekte van Asherman

Voorlichtingsvideo Grass 2 Grit

Vraag nu een offerte aan voor een voorlichtingsfilm