fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Professionele bedrijfsfilm laten maken

Een professionele bedrijfsfilm is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Ieder bedrijf of merk heeft zijn eigen verhaal. Aan ons is de taak om dit verhaal vast te leggen in een bedrijfsvideo en jouw potentiële klanten te overtuigen. Een bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam of daarbuiten is de manier om jouw verhaal op een originele manier te vertellen. Wij zijn klantgerichte specialisten op het gebied van het produceren van bedrijfsvideo’s.

 

🦀  Een bedrijfsfilm verhoogt de merkwaarde van je organisatie
🦀  Bezoekers blijven langer op jouw website = hogere Average Time on Page
🦀  het ideale uithangbord om het verhaal van je bedrijf te delen

 

Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Leonardo Hotels Showcase

Corporate video AI Technology for People - Amsterdam & Partners

BUGS BUSINESS - CUSTOMER SUCCES TEAM

Waarom een bedrijfsfilm laten maken door Krab? 

Krab heeft jarenlange ervaring in het maken van bedrijfsfilms. Met trots presenteren wij ons portfolio vol samenwerkingen met toonaangevende merken zoals Nikon, Miele en Blokker. Vanaf het sprankelende idee tot aan de onthullende oplevering, staat bij ons de inhoud centraal. Tijdens ons productieproces stellen we onszelf voortdurend de volgende vragen:

🎥 Wat wil de kijker in een bedrijfsvideo zien?
🎥 Hoe houden we de kijker betrokken en geboeid?
🎥 Welke informatie verdient een hoofdrol in jouw video? 

Naast bedrijfsfilms kun je ook bij ons terecht voor Recruitmentvideo’s, Promotievideo’s of Productvideo’s. Neem contact met ons op en ontdek de kracht van grenzeloze creativiteit door een bedrijffilm bij ons te laten maken!  

Laat ons jouw verhaal tot leven brengen en jouw doelgroep betoveren. 

Wat klanten van ons vinden

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Our organization is working together with Krab since spring 2021 and we are really glad that we do. They think along with us in a very constructive way and give good tips that lift our videos to a higher level. In addition, it is nice to work together because of their flexibility and positive attitude. I have recommended Krab several times when new video plans are made and I will continue to do so. Accurate, reliable and top-quality videos.

Daniel de JongeBeeldredacteur bij amsterdam&partners

Bedrijfsfilm x-ray CT system Nikon

Floatscans bedrijfsvideo

Introducing ARTICONA

Vraag een offerte aan voor jouw bedrijfsfilm

  FAQ Bedrijfsfilm

  Onze video’s zijn beschikbaar in verschillende formaten, waaronder verticaal (voor mobiele apparaten), 1×1 (geschikt voor sociale media), en horizontaal (16:9 – perfect voor tv’s of computerschermen).

  Ja, als de beelden bruikbaar zijn, kunnen we bestaand beeldmateriaal integreren om kosten te besparen of een gerichte boodschap te versterken. 

  Ja dat kan zeker! We gebruiken dan de bedrijfsfilm als basis om verschillende filmpjes te creëren die jouw bedrijfsvideo versterken en promoten. 

  🎥 Teasers: Korte, intrigerende fragmenten uit de bedrijfsfilm die nieuwsgierigheid opwekken en mensen aanzetten om meer te ontdekken. 

  🎥 Bumpers: Korte introducties of afsluitingen die de aandacht trekken en de kijkers direct betrekken bij de boodschap van de bedrijfsfilm. 

  🎥 Banners: Visuele elementen die op jouw website of andere online platforms kunnen worden geplaatst om de bedrijfsfilm te promoten en de interesse van bezoekers te wekken. 

  Absoluut, tegen een vergoeding vanaf €170 verzorgen we een export van alle bruikbare beelden.

  De duur van het productieproces is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de bedrijfsfilm, het aantal opnamedagen, de gewenste animaties of special effects, en de post-productie vereisten. Over het algemeen, worden video’s 3-6 weken na akkoord van de offerte opgeleverd. Wil je een exacte tijdschatting? Neem contact met ons op voor meer informatie.  

  Het productieproces van een bedrijfsfilm omvat verschillende stappen, zoals conceptontwikkeling, script schrijven, storyboard creatie, opname, editing en post-productie. Het is een samenwerking tussen jou en het productieteam om ervoor te zorgen dat jouw boodschap en visie op de juiste manier worden overgebracht. Zie hier meer voor het productieproces!  

  Deze vraag wordt ons vaak gesteld, en dat is begrijpelijk. Het maken van een bedrijfsfilm is een op maat gemaakt proces, waarbij de prijzen afhankelijk zijn van verschillende factoren. Enkele van deze factoren zijn: 

  🎥 Filmdagen en locaties 

  🎬 Acteurs of voice-over 

  📽️ Benodigde apparatuur 

  👥 Omvang van de crew 

  Bij het bepalen van het productieproces van de bedrijfsvideo houden we rekening met jouw budget en doelstellingen. Jouw wensen staan altijd centraal. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn binnen jouw budget? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe we samen jouw visie kunnen realiseren.