fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Evenement livestreamen?

Jouw congres, vergadering, seminar, presentatie of workshop livestreamen? Wij beschikken over de juiste kennis en denken graag met je mee. Een livestream functioneert als krachtig middel om publiek te bereiken door heel het land. Door middel van een livestream kan je jouw format, product of idee op afstand onder aandacht brengen. Zo ontstaat er met verbinding interactie tussen merk en kijker. Wij creëeren, met jouw, een eenvoudige set-up om live jouw boodschap op de best mogelijke manier uit te zenden.

Neem dan contact met ons op. Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur meer informatie livestreamen!

Wil jij je evenement livestreamen?

evenement livestreamen

Waarom livestreamen?

Een livestream biedt verschillende mogelijkheden. Middels een livestream kun je een evenement, concert of training op hetzelfde moment online delen met publiek over de hele wereld. Hiermee vergroot je jouw bereik en bied je degene die niet aanwezig kunnen zijn de mogelijkheid deel te nemen aan het evenement. Je kunt er ook voor kiezen kleiner in te zetten.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld de kosten van een livestream? Geef ons een belletje via 085 303 76 27 of naar info@krabmedia.nl.

Hoe werkt een livestream?

Door middel een schakelkast waar bijvoorbeeld een of meerdere camera’s aan hangen die de beelden in een keer upload naar het internet, hierdoor is jouw publiek in staat live mee te kijken. Het is van belang dat de uitzending in de juiste kwaliteit en het juiste bestandsformaat wordt verzonden naar de server. Vanuit daar wordt het doorgestuurd naar het desbetreffende online platform.

De mogelijkheden van onze livestream set bestaan uit:

🦀Max. 4 camera set-up
🦀Instarten van een bumper
🦀Instarten van een langere video
🦀Preview
🦀De video opnemen in max. 1080p (Full HD)
🦀Technisch kunnen we de livestream uitzenden via ieder gewenst online platform, zoals bijvoorbeeld YouTube of Facebook.

Meer informatie

livestream

livestream

Evenement livestreamen?

Workshops en Masterclasses
Bij workshops en masterclasses is er veel interactie met het publiek via bijvoorbeeld een live-chat. Het is ook mogelijk dat het publiek hun eigen computer livestreamen om vragen te stellen.

Vergaderingen en webinars
De presentatie is leidend tijdens de livestream. Vaak zijn er één of meerdere sprekers en is er interactie door middel van vragen vanuit het publiek.

Persconferenties en Q&A’s
Bij een persconferentie is het belangrijk om een grote groep mensen aan te spreken die zelf ook vragen kunnen stellen. Mensen kunnen om afstand deelnemen en om de beurt een vraag stellen.

Events
Er zijn verschillende vormen van live events. Denk bijvoorbeeld aan DJ-sets van festivals. Op deze manier kunnen mensen vanuit thuis toch een klein beetje genieten van hun favoriete DJ.

Livestreamen? Vraag een offerte aan!