fbpx
Call us: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Videoproductie voor jouw bedrijf

Video is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het vertellen van een goed verhaal is ontzettend belangrijk om de boodschap op de juiste manier over te brengen. Wij helpen merken en bedrijven een nieuw publiek te bereiken door middel van het produceren van prachtige foto- en videoproducties in een taal die aansluit bij de doelgroep. Of je nu op zoek bent naar een video over jouw bedrijf, een video over een product die je wil promoten of een video voor de zoektocht naar nieuwe medewerkers, wij helpen jou daar graag bij!  

🦀 Creatieve videoproductie 

🦀 Korte doorlooptijd van idee tot eindproduct                                                                                                                                               

🦀 Een verlengende van jouw marketingteam

 

 

 

Ook een videoproductie laten maken?

Productvideo - Blokker

Recruitmentvideo - Crocs

Educatieve video - Nikon

What do you think of our collaboration? 🦀

Our organization is working together with Krab since spring 2021 and we are really glad that we do. They think along with us in a very constructive way and give good tips that lift our videos to a higher level. In addition, it is nice to work together because of their flexibility and positive attitude. I have recommended Krab several times when new video plans are made and I will continue to do so. Accurate, reliable and top-quality videos.

Daniel de JongeBeeldredacteur bij amsterdam&partners

Waarom een video laten maken door Krab?

Krab heeft jarenlange ervaring op het gebied van videoproducties en werkt samen met grote bedrijven als Nikon, Crocs en Blokker. Wij verzorgen het gehele productieproces, van het eerste idee, tot de oplevering, waarbij de inhoud altijd op nummer één staat. Daarnaast kunnen wij ondersteunen in het verspreiden van de content op bijvoorbeeld TikTok of Facebook. 

Bij Krab bieden we een uitgebreide selectie aan videoproductiediensten, zodat je de perfecte video kunt creëren die aansluit op jouw behoeften. Of het nu gaat om een pakkende productvideo, een bedrijfsvideo, een wervingsvideo of een ander type, wij staan klaar om je te assisteren. Onze benadering is flexibel, afgestemd op jouw budget en doelstellingen. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw videoproductie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, of bel ons direct op 085 303 76 27 

Bedrijfsvideo - Leonardo Hotels

Promovideo - Heinen Delfs Blauw

Timelapse - Dyson

Vraag een offerte aan voor jouw videoproductie