fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Videoproductie voor jouw bedrijf

Video is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het vertellen van een goed verhaal is ontzettend belangrijk om de boodschap op de juiste manier over te brengen. Wij helpen merken en bedrijven een nieuw publiek te bereiken door middel van het produceren van prachtige foto- en videoproducties in een taal die aansluit bij de doelgroep. Of je nu op zoek bent naar een video over jouw bedrijf, een video over een product die je wil promoten of een video voor de zoektocht naar nieuwe medewerkers, wij helpen jou daar graag bij!  

 Offerte aanvragen

🦀 Creatieve videoproductie 

🦀 Korte doorlooptijd van idee tot eindproduct                                                                                                                                               

🦀 Een verlengende van jouw marketingteam

 

 

 

Productvideo - Blokker

Recruitmentvideo - Crocs

Educatieve video - Nikon

Ook een videoproductie laten maken?

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Krab is a detail-oriented and highly creative agency. No matter the project, they are dedicated to getting the job done with a brilliant “no fuss” attitude. Even when deadlines are tight, their workflow, adaptability and focus on high-quality deliverables is always top of mind. I would highly recommend the krab team, their ideas are fresh and they are always on hand to help. Simply put we are always happy with the end results.

Heidi JalesManager Marketing Communications

Waarom een video laten maken door Krab?

Krab heeft jarenlange ervaring op het gebied van videoproducties en werkt samen met grote bedrijven als Nikon, Crocs en Blokker. Wij verzorgen het gehele productieproces, van het eerste idee, tot de oplevering, waarbij de inhoud altijd op nummer één staat. Daarnaast kunnen wij ondersteunen in het verspreiden van de content op bijvoorbeeld TikTok of Facebook. 

Bij Krab bieden we een uitgebreide selectie aan videoproductiediensten, zodat je de perfecte video kunt creëren die aansluit op jouw behoeften. Of het nu gaat om een pakkende productvideo, een bedrijfsvideo, een wervingsvideo of een ander type, wij staan klaar om je te assisteren. Onze benadering is flexibel, afgestemd op jouw budget en doelstellingen. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw videoproductie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, of bel ons direct op 085 303 76 27 

Bedrijfsvideo - Leonardo Hotels

Promovideo - Heinen Delfs Blauw

Timelapse - Dyson

Vraag een offerte aan voor jouw videoproductie