fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Videoserie laten maken?

Als merk of organisatie wil je je doelgroep betrekken bij wat je te vertellen hebt. Als je boodschap veel belangrijke details bevat, is het verstandig deze te verspreiden over meerdere berichten. Een serie bestaat uit meerdere foto’s of video’s, die dienen als unieke content voor alle soorten media, on- en offline gebruik en voor op televisie. Door het inzetten van goede online videoseries/content en regelmatig plaatsen daarvan, gaat je merk, dienst of product meer leven bij de doelgroep en dat resulteert in actie.   

 

🦀 Ontdek je product of dienst in aparte afleveringen om de betrokkenheid van je kijkers te vergroten. 
🦀 Duik dieper in de kenmerken, voordelen en toepassingen van je aanbod bij elke aflevering.  
🦀 Bied je kijkers een onvergetelijke ervaring, waarbij elke aflevering een blijvende leercurve creëert.  

 

Ook een videoserie laten maken?

Ook een videoserie laten maken en verspreiden?

Waarom een video serie laten maken door Krab?

Bij Krab draait alles om het creëren van onvergetelijke videoseries. Met een schat aan ervaring in het produceren van spraakmakende videoseries voor gerenommeerde namen zoals het Voedingscentrum en andere topmerken, weten we als geen ander hoe we de aandacht vast kunnen grijpen. Wij graven diep in de belevingswereld van jouw doelgroep, begrijpen hun diepste wensen en behoeften, en leveren meeslepende, doorlopende verhalen. Het eindresultaat? Een prikkelende videoserie die jouw merk, producten of diensten volop in de schijnwerpers zet. 

WorldSkills - Meet Your Skills

Doorzaam - De duurzame uitzendkracht

Nikon - Webinar

FAQ Videoserie laten maken

Ja dat kan zeker! We gebruiken dan de serie als basis om verschillende filmpjes te creëren die jouw boodschap versterken en promoten. 

🎥 Teasers: Korte, intrigerende fragmenten uit de serie die nieuwsgierigheid opwekken en mensen aanzetten om meer te ontdekken. 

🎥 Bumpers: Korte introducties of afsluitingen die de aandacht trekken en de kijkers direct betrekken bij de boodschap van de serie. 

🎥 Banners: Visuele elementen die op jouw website of andere online platforms kunnen worden geplaatst om de serie te promoten en de interesse van bezoekers te wekken.

De duur van het productieproces is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de videoserie, het aantal opnamedagen, de gewenste animaties of special effects, en de post-productie vereisten. Over het algemeen, worden video’s 3-6 weken na akkoord van de offerte opgeleverd. Wil je een exacte tijdschatting? Neem contact met ons op voor meer informatie.  

Het productieproces van een videoserie omvat verschillende stappen, zoals conceptontwikkeling, script schrijven, storyboard creatie, opname, editing en post-productie. Het is een samenwerking tussen jou en het productieteam om ervoor te zorgen dat jouw boodschap en visie op de juiste manier worden overgebracht. Zie hier meer voor het productieproces! 

Deze vraag wordt ons vaak gesteld, en dat is begrijpelijk. Het maken van een videoserie is een op maat gemaakt proces, waarbij de prijzen afhankelijk zijn van verschillende factoren. Enkele van deze factoren zijn: 

🎥 Filmdagen en locaties 

🎬 Acteurs of voice-over 

📽️ Benodigde apparatuur 

👥 Omvang van de crew 

Bij het bepalen van het productieproces van de videoserie houden we rekening met jouw budget en doelstellingen. Jouw wensen staan altijd centraal. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn binnen jouw budget? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe we samen jouw visie kunnen realiseren.  

Offerte voor jouw videoserie