Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Videoserie laten maken?

Als merk of organisatie wil je je doelgroep betrekken bij wat je te vertellen hebt. Als je boodschap veel belangrijke details bevat, is het verstandig deze te verspreiden over meerdere berichten. Een serie bestaat uit meerdere foto’s of video’s, die dienen als unieke content voor alle soorten media, on- en offline gebruik en voor op televisie. Door het inzetten van goede online videoseries/ content en regelmatig plaatsen daarvan, gaat je merk, dienst of product meer leven bij de doelgroep en dat resulteert in extra verkoop. Daarnaast moet die content interessant zijn voor de doelgroep, zonder dat er te veel wordt afgeweken van het doel, dat je met de video’s wilt bereiken. Naast het produceren van de video’s zijn wij gespecialiseerd in het onder de aandacht brengen van de video’s. 

🦀 Video’s maken content persoonlijk
🦀 Video’s zorgen ervoor dat u beter gevonden wordt in Google
🦀 Video’s zijn goed deelbaar

Meer informatie over het laten maken van een videoserie? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via  085 303 76 27.

Ook een videoserie laten maken en verspreiden?

1. Kennismaking
Tijd voor een kop koffie, het is voor ons belangrijk het bedrijf beter te leren kennen om de merkidentiteit optimaal terug te laten komen in de videoserie. Ook brengen we hier het doel in kaart.

2. Concept
Wanneer het doel helder is, is het tijd voor de conceptfase van de videoserie. Hier bepalen we samen welk concept het beste aansluit bij je bedrijf en de boodschap die je wil overbrengen.

3. Script
Vervolgens werken we het concept uit in een script dat past bij de gekozen de boodschap. Het script wordt volledig in de tone-of-voice van jouw bedrijf uitgewerkt.

4. Opnames
De dag(en) waar het allemaal om draait. Letterlijk en figuurlijk. Cameraman, regisseur, acteurs en producent, dit is waar jouw video serie tot leven komt. Iedereen staat op scherp. Actie!

5. Montage
Na de opnames staan onze editors klaar de beste shots in ontvangst te nemen en te bewerken. Na de montage bekijken we samen de video serie en staan wij uiteraard open voor feedback.

 

6. Oplevering & Verspreiding
Na de doorgevoerde feedback leveren we de serie in jouw huisstijl feilloos op.
Tijd om je potentiële klanten te overtuigen van jouw verhaal!

Waarom een video serie laten maken?

Voor een optimale contentstrategie is het belangrijk om tekst, foto en video met elkaar te combineren. Met onze ervaring daarin produceren wij een op je doelgroep gerichte content, die raakt. Hierbij kun je denken aan raad-en-win-acties, informatieve video’s als tips en tricks, een portretserie of impressievideo’s van diensten om de kijker ertoe te zetten van deze diensten gebruik te maken. Als je kijkers je kanaal gaan volgen, delen en erover gaan praten met hun sociale en zakelijke omgeving, verwerf je steeds meer naamsbekendheid.

Waarom jouw video serie laten maken door KrabMedia?

Omdat we veel waarde hechten aan een goede samenwerking, werken wij op basis van jullie wensen een concept uit voor de videoserie. Hierbij houden we rekening met de opgegeven vereisten voor de serie, maar zullen we ook uitgaan van onze eigen expertise. Na jouw feedback werken we een definitief script uit voor alle video’s. Vervolgens gaan we aan de slag, maken een draaiboek, plannen een draaidag in en filmen totdat het afgesproken aantal video’s erop staat. Tot slot monteren we de video’s en voegen we animaties toe. Bij KrabMedia streven wij naar een perfecte eerste oplevering van jouw videoserie. Indien gewenst helpen we bij het onder de aandacht brengen bij de doelgroep van de videoserie.

video serie

Fotografie straat
Fotografie straat
DSC_4968
Fotografie kind
NikonMonica2
Mladen Pikulic Tulin 4
fotoselectie_chris_konig_thema_buiten-17
Ranomi Kromowidjojo (NED)
Fotografie kind
bram-berkien-shanice-silva-cruz-nikon-sport
Sushilla Kouwen
HEAD
foto9f11
HR_Nederland_werkt_Sandervanwettum
Sushilla Kouwen
nikon_nederlandheeftlief_highres
Foodtruck
Appelcake met citroencreme en rood fruit 1 5x7

Videoserie Voedingscentrum

In opdracht voor het Voedingscentrum hebben we een miniserie geproduceerd, bestaande uit 4 korte, praktische filmpjes over eerste hapjes.

Doelgroep

We richten ons op ouders met kinderen in de hapjes fase (van 4 maanden tot 1 jaar). Van 4-6 maanden geven ouders hun kind eerste kleine oefenhapjes. Deze hapjes bouwen ze langzaam op tot dat het kind gewoon met de pot mee-eet als het 1 jaar is.

Doel

Ouders geven hun kind na het zien van de filmpjes hapjes op een manier die aansluit bij de adviezen van het Voedingscentrum, om zo de smaakontwikkeling van hun kind optimaal te stimuleren en de kans dat hij later gevarieerd en gezond eet te vergroten.

Werkzaamheden: Concept, script, casting, regie, productie en post-productie.

Offerte voor jouw videoserie