fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Videomarketing

Wil jij jouw marketing een boost geven met krachtige videomarketing? Wij helpen je graag bij het opstellen van een plan om je doelstelling te bereiken. Online scoren doe je namelijk met de juiste video content. Het ontwikkelen van een videocontentstrategie begint bij het bepalen van de doelgroep, om hier vervolgens passende content bij te ontwikkelen en te distribueren. 

Naast het produceren van videocontent zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van de juiste videostrategie voor jouw bedrijf. Wij doen dit al jaren voor onder andere Nikon en Miele.

Meer informatie over videomarketing?

Waarom video advertising?

Bijna alle bedrijven hebben vandaag de dag een video online staan. Echter zijn er nog steeds weinig bedrijven die over een lange termijn videostrategie beschikken. Wil jij starten met video advertising? KrabMedia ondersteunt je graag bij het ontwikkelen van de juiste videostrategie. Het uitbesteden van video advertising zorgt ervoor dat je het maximale haalt uit je mediakanalen.

ik wil meer informatie!

Videomarketingstrategie ontwikkelen

Allereerst kijken we naar de huidige situatie. We kijken bijvoorbeeld naar wat er al is aan video content en wat er nodig is aan videoproductie, waaruit de doelgroep bestaat en welke kanalen aansluiten bij jouw doelgroep. Zodat je de juiste mensen, op de juiste manier, op het juiste moment benadert. Wij bieden verschillende opties, van strategiesessies tot uitwerking van een volledige videostrategie, inclusief videoproductie. Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op en vraag het aan onze video marketeer.

videomarketing

In 6 stappen naar jouw videostrategie

1. Kennismaking

Tijd voor een eerste kennismaking. Dit kan zowel telefonisch, via een video call, of bij ons kantoor in Amsterdam-West. Hier bekijken we jouw wensen en doelstellingen. Tijd voor de strategiesessie!

2. Doelstellingen

Tijdens de strategiesessie kijken we samen naar hoe we de doelstellingen kunnen bereiken. We analyseren je huidige videosituatie, zoomen in op jouw doelgroep en bekijken welke kanalen bij jouw doelgroep passen. Om vervolgens passende videocontent te ontwikkelen.

3. Strategie

Wanneer we een helder beeld hebben van wie de organisatie is en wat je wilt bereiken met de social media video’s, is het tijd voor onze creatievelingen om hier een pakkende strategie bij te bedenken dat zowel volledig aansluit bij het bedrijf, als je doelgroep.

4. Campagne instellen

Tijd om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en je doelgroep te bereiken met jouw nieuwe videocontent. We zorgen ervoor dat alles ready to go is. Of dit nou je Instagram, Facebook of YouTube kanaal is. Of allemaal natuurlijk!

5. Verspreiding

We zorgen ervoor dat jij lekker achterover kan leunen, terwijl wij je doelgroep bereiken met speciaal geproduceerde videocontent voor de verschillende kanalen. Wij zorgen voor actieve monitoring.

 

6. Rapportage en optimalisatie

Aan de hand van maandelijkse rapportages bekijken we samen naar hoe jouw doelstellingen behaald worden en optimaliseren de campagnes waar nodig.

videomarketing

YouTube Marketing

Waarom adverteren op YouTube? Adverteren op YouTube stelt je in staat een groot publiek te bereiken. YouTube is momenteel namelijk het grootste videoplatform. Met YouTube advertising kun je gericht targeten en je bedrijf op een persoonlijke manier te presenteren. Starten met adverteren op YouTube? YouTube advertising wordt voornamelijk ingezet om een jongere doelgroep te bereiken.

🦀 Skippable ads (5 sec om te skippen)
🦀 Non skippable video ads (15 of 20 sec)
🦀 Bumpers (non skippable, 6 sec) & Overlay ads (semi-transparant)

 

Instagram Marketing

Je naamsbekendheid vergroten of nieuwe klanten genereren door te adverteren op Instagram? Instagram is net als Facebook een vriendelijk platform voor adverteerders. Wil je meer halen uit je Instagram kanaal? Naast het ontwikkelen van de juiste Instagram strategie, zijn wij gespecialiseerd in het produceren van Instagram video’s.

🦀 Stories
🦀 Feed
🦀 Caroussel (meerdere foto’s/video’s)
🦀 Collectie (artikelen uit productcatalogus)
🦀 Advertentie in ontdekken en meer

video advertising

Facebook Marketing

Facebook is momenteel zonder twijfel het allergrootste social media platform met alleen in Nederland al zo’n 10 miljoen gebruikers. Inzicht in de kenmerken van je doelgroep is bij Facebook marketing essentieel. Met Facebook advertising kun je nauwkeurig je doelgroep bepalen en relatief goedkoop een heel groot publiek bereiken.

 

Wat zijn de kosten van video marketing?

De kosten van videomarketing zijn vooraf lastig in te schatten. De prijs heeft namelijk te maken met onder andere het aantal video’s en de kanalen waarop je de video’s wilt inzetten. 

Graag produceren wij de video’s zelf. Ook deze keuze beïnvloedt de prijs van video marketing. Om goed op de kosten te letten produceren we regelmatig meerdere video’s op één dag, zodat de prijs per video zeer aantrekkelijk blijft.

Naast video advertising maken wij ook: bedrijfsvideo’s, instructievideo’s, promotievideo’s en nog veel meer!

Offerte voor jouw videostrategie