fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Video laten monteren?

Opzoek naar een bedrijf dat op een professionele manier jouw video’s kan editen of monteren zodat je meer tijd overhoudt voor andere zaken? Wij toveren jouw beeldmateriaal om tot een unieke video door middel van professionele videomontage. Krab is een videoproductiebedrijf gespecialiseerd in het monteren van video’s. Wij editen maandelijks video’s voor de grootste merken zoals Nikon en Miele.

Naast het laten monteren van je video’s kun je bij Krab terecht voor het maken van video’s van A tot Z. Dus van concept, tot het filmen en het verspreiden.
Wil jij jouw content laten editen?

 

Meer informatie

Video-laten-monteren2

🦀 Creatieve insteek
🦀 Klantgericht
🦀 Snel

Nikon promovideo

Ikea aankondiging

Breinstein edit

Wil jij jouw content laten editen?

Hoe lang duurt het laten editen van een video?

Hoe lang het laten monteren van een video duurt is vooraf lastig te bepalen. Dit is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan de lengte van het aangeleverde materiaal, het aantal video’s, de duur van de video’s, kleurcorrecties, de keuze van animatie en de muzieklicentie. Gemiddeld monteren wij simpele filmpjes in 4 – 8 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost een video laten monteren?

De kosten voor het laten editen van een video zijn vooraf lastig in te schatten. Wel kun je in de briefing naar ons de volgende zaken meenemen:
🦀 Jouw wensen en doelstellingen
🦀 De hoeveelheid aangeleverde materialen
🦀 Deadline voor de edit
Meer weten over de mogelijkheden? Vraag een offerte aan en ontvang dezelfde dag een reactie voor het laten monteren van de video. Liever telefonisch contact? Geen probleem! Bel ons dan via 085 303 76 27.

Meer informatie

Google solar power

Scrambler edit

Heinen Delfs Blauw Edit

[sp_easyaccordion id="8224"]

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw edit