Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Video laten monteren?

Opzoek naar een bedrijf dat op een professionele manier jouw video’s kan editen of monteren zodat je meer tijd overhoudt voor andere zaken? Wij toveren jouw beeldmateriaal om tot een unieke video door middel van professionele videomontage. Krab is een videoproductiebedrijf gespecialiseerd in het monteren van video’s. Wij editen maandelijks video’s voor de grootste merken zoals Nikon en Miele.

Naast het laten monteren van je video’s kun je bij Krab terecht voor het maken van video’s van A tot Z. Dus van concept, tot het filmen en het verspreiden.
Wil jij jouw content laten editen?

 

Meer informatie

Video-laten-monteren2

Wil jij jouw content laten editen?
🦀 Creatieve insteek
🦀 Klantgericht
🦀 Snel

Nikon promovideo

Ikea aankondiging

Breinstein edit

Jouw edit in 3 stappen

1. Kennismaking

Tijd voor een kennismaking. Dit kan zowel telefonisch als op ons kantoor in Amsterdam-West. Hier bekijken we jouw wensen en het doel van de video.

2. Montage

In deze fase analyseren we de content en kiezen we de beste beelden en monteren we het tot een unieke video. De combinatie van beeld en geluid zijn hierbij essentieel.

3. Oplevering

Je video is klaar! Tijd om je video te uploaden en mensen te overtuigen van jouw verhaal.

Waarom je video laten monteren door Krab?

Wij zijn gespecialiseerd in videomontage, bieden edits op hoge kwaliteit en bewerken video’s naar je wens. We bieden verschillende diensten aan op het gebied van video’s bewerken in onze video montage service: 

🦀 Omzetten van een andere taal naar het Nederlands (of omgekeerd)
🦀 Vlogs editen uitbesteden
🦀 Zelf gefilmd materiaal (met mobiel) uitbesteden
🦀 Huidige bedrijfsfilm om laten zetten naar pre-roll (6, 15 of 30 seconden) of verticale voor Instagram stories, Facebook of LinkedIn
🦀 Video laten ondertitelen.
🦀 Geluid op hetzelfde niveau brengen en opschonen spraak
🦀 Kleurcorrectie op geschoten materiaal 

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Our organization is working together with Krab since spring 2021 and we are really glad that we do. They think along with us in a very constructive way and give good tips that lift our videos to a higher level. In addition, it is nice to work together because of their flexibility and positive attitude. I have recommended Krab several times when new video plans are made and I will continue to do so. Accurate, reliable and top-quality videos.

Daniel de JongeBeeldredacteur bij amsterdam&partners

Hoe lang duurt het laten editen van een video?

Hoe lang het laten monteren van een video duurt is vooraf lastig te bepalen. Dit is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan de lengte van het aangeleverde materiaal, het aantal video’s, de duur van de video’s, kleurcorrecties, de keuze van animatie en de muzieklicentie. Gemiddeld monteren wij simpele filmpjes in 4 – 8 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost een video laten monteren?

De kosten voor het laten editen van een video zijn vooraf lastig in te schatten. Wel kun je in de briefing naar ons de volgende zaken meenemen:
🦀 Jouw wensen en doelstellingen
🦀 De hoeveelheid aangeleverde materialen
🦀 Deadline voor de edit
Meer weten over de mogelijkheden? Vraag een offerte aan en ontvang dezelfde dag een reactie voor het laten monteren van de video. Liever telefonisch contact? Geen probleem! Bel ons dan via 085 303 76 27.

Meer informatie

Google solar power

Scrambler edit

Heinen Delfs Blauw Edit

[sp_easyaccordion id="8224"]

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw edit