Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Timelapse laten maken?

Een timelapse is de ideale manier om een langdurig proces in enkele seconden te laten zien. Krab is de specialist op het gebied van timelapse video’s, bouwtimelapse en lange termijn timelapse. Wij maken timelapses voor onder andere: Hilton, Albert Heijn, BlackRook, SWATCH en de Rabobank. Een professionele timelapse kan je bijvoorbeeld laten maken van een:

🦀 Bouwtimelapse, een timelapse van een verbouwing
🦀 Timelapse van de opbouw van een evenement
🦀 Timelapse van een ander proces

Met onze timelapse service is het mogelijk om live te mee te kijken. Je ontvangt namelijk je eigen gepersonaliseerde dashboard, waar jij en de klant het proces online kunnen monitoren.

Ook een timelapse video laten maken?

Bekijk onze timelapse video's

Deen naar Albert Heijn Timelapse

Timelapse Dyson

Timelapse Hilton

Jouw timelapse in 6 stappen

1. Kennismaking

Tijd voor een kennismaking!  Dit kan zowel telefonisch, als bij ons op kantoor in Amsterdam-West. Hier bekijken we samen jouw wensen en het doel van de timelapse video.

2. Installatie

Na de kennismaking is het tijd om de timelapse camera’s te installeren. Wij komen de camera’s zelf bij jou op locatie bevestigen, om het proces optimaal vast te leggen.

3. Opnames

De timelapse camera’s zijn geïnstalleerd en staan perfect gepositioneerd. De opnames kunnen beginnen!

4. Live meekijken

Wanneer de opnames zijn begonnen, is het mogelijk de camera’s op afstand te monitoren en het proces live te volgen.

5. Montage

Wanneer alles is vastgelegd komen we de timelapse camera’s ophalen en is het tijd voor onze editors om de beste beelden te selecteren waarin visueel het meest gebeurt.

6. Oplevering

Jouw timelapse video is klaar! Tijd om de video te uploaden en mensen kennis te laten maken met jouw proces.

Bouw timelapse laten maken

En als je een langetermijnproject wil laten vastleggen, zoals een bouwproces, dan kan dat enkele maanden duren. In dat geval schieten we als het buiten licht is elke dag of elk uur een paar foto’s. Met onze waterbestendige camera’s kunnen wij foto’s en video’s in 6k maken en ’s nachts en overdag met vooraf ingestelde schema’s werken. Met timelapse video’s kan je processen laten zien die normaal met het blote oog niet waar te nemen zijn.

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Krab is a detail-oriented and highly creative agency. No matter the project, they are dedicated to getting the job done with a brilliant “no fuss” attitude. Even when deadlines are tight, their workflow, adaptability and focus on high-quality deliverables is always top of mind. I would highly recommend the krab team, their ideas are fresh and they are always on hand to help. Simply put we are always happy with the end results.

Heidi JalesManager Marketing Communications

Waarom jouw timelapse laten maken door Krab?

Een perfecte timelapse vereist duidelijke communicatie. Wij houden van korte lijntjes zodat we snel kunnen schakelen. Daarnaast zijn wij in staat de camera’s te monitoren voor de beste kwaliteit. Ieder project is uniek. Het is elke keer weer een uitdaging om een originele en hoogwaardige time lapse te maken en wij gaan die uitdaging graag aan!

Hoelang het maken van een timelapse video duurt? Dit hangt volledig af van de duur van jouw project. Wanneer het gehele project is vastgelegd, kan de video binnen één tot enkele dagen door ons worden opgeleverd met mooie bijpassende beelden en ondersteunde muziek. Het is ook mogelijk om elke maand een edit te ontvangen om de voortgang te kunnen delen op, bijvoorbeeld, op social media.

Wat zijn de kosten van een timelapse?

Een belangrijke vraag is natuurlijk wat de kosten van een timelapse video zijn. Dit hangt volledig af van jouw behoeften. Welke locatie? Hoeveel dagen, weken, maanden of jaren? Hoeveel camera’s zijn er nodig?  Hoe vaak moeten we langs komen om de camera leeg te halen? Moet de camera tussendoor verplaatst worden? Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op de kosten. Wil je meer weten over de kosten van een timelapse video? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie over de tarieven van een een timelapse video.

Moco timelapse

GPI Timelapse projecten

Swatch timelapse

Vraag een offerte aan voor jouw timelapse