fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Testimonial laten maken?

Op zoek naar een krachtige manier om geloofwaardigheid op te bouwen bij je potentiële klanten? Een testimonial laten maken is dé manier om vertrouwen te wekken. Wie kan immers jouw verhaal beter verkondigen dan een tevreden klant? Met testimonials delen klanten hun ervaringen en belichten ze de werkwijze van jouw bedrijf. Dit verhoogt aanzienlijk de geloofwaardigheid van jouw product of dienst, omdat potentiële klanten iemand écht horen vertellen over hun ervaringen met jouw merk. 
 
🦀 Testimonials brengen de echte stemmen van tevreden klanten tot leven.  
🦀 Voeg een menselijke touch toe aan je verhaal met testimonials. 
🦀 Ontdek hoe jouw product of service het leven van anderen heeft veranderd. 
 
Ook een testimonial laten maken?

Meer informatie over jouw testimonial?

Waarom een testimonial laten maken door Krab?

Wij zijn de experts op het gebied van testimonials en hebben ruime ervaring, onder andere met Vluchtelingwerk Nederland, Doorzaam en BCC. Wij verzorgen het gehele productieproces, van het eerste idee tot de oplevering, waarbij de inhoud altijd op nummer één staat.  

Omdat we veel waarde hechten aan een goede samenwerking, werken wij op basis van jullie wensen een concept uit. Daarnaast is het essentieel dat de klant totaal op zijn gemak is voor de camera. Met bewezen technieken zorgen wij ervoor dat zowel jouw product als de klant stralend naar voren komen. 

Wat klanten van ons vinden

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

The partnership of Miele Professional and Krab started in 2019, when we when we wanted to professionally capture our projects on video. Krab has helped us turn our projects and thoughts into strong imagery, both in photo and video. They did this in a professional manner, with short lines of communication and high creativity and energy. With Krab we have a strong partner for content creation next to us.

Saartje de WitMarketing Miele Professional a.i.

FAQ Testimonial

Ja, als de beelden bruikbaar zijn, kunnen we bestaand beeldmateriaal integreren om kosten te besparen of een gerichte boodschap te versterken.

Absoluut, tegen een vergoeding vanaf €170 verzorgen we een export van alle bruikbare beelden.

De duur van het productieproces is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de testimonial, het aantal opnamedagen, de gewenste animaties of special effects, en de post-productie vereisten. Over het algemeen, worden video’s 2-4 weken na akkoord van de offerte opgeleverd. Wil je een exacte tijdschatting? Neem contact met ons op voor meer informatie.  

Deze vraag wordt ons vaak gesteld, en dat is begrijpelijk. Het maken van een testimonialvideo is een op maat gemaakt proces, waarbij de prijzen afhankelijk zijn van verschillende factoren. Enkele van deze factoren zijn: 

🎥 Filmdagen en locaties 

🎬 Acteurs of voice-over 

📽️ Benodigde apparatuur 

👥 Omvang van de crew 

Bij het bepalen van het productieproces van de testimonialvideo houden we rekening met jouw budget en doelstellingen. Jouw wensen staan altijd centraal. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn binnen jouw budget? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe we samen jouw visie kunnen realiseren.  

Het productieproces van een testimonialvideo omvat verschillende stappen, zoals conceptontwikkeling, script schrijven, storyboard creatie, opname, editing en post-productie. Het is een samenwerking tussen jou en het productieteam om ervoor te zorgen dat jouw boodschap en visie op de juiste manier worden overgebracht. Zie hier meer voor het productieproces!  

Vraag een offerte aan voor jouw aftermovie