Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Testimonial laten maken?

Een testimonial laten maken is de ideale manier om vertrouwen te creëren bij je potentiële klanten. Want wie kan jouw verhaal nou beter verkopen dan een tevreden klant? Met testimonials kunnen klanten vertellen over hun ervaringen en de werkwijze van jouw bedrijf.  Hiermee verhoog je de betrouwbaarheid van jouw product of dienst, want je ziet iemand daadwerkelijk vertellen over wat hij van je merk vindt.

Meer informatie over het laten maken van een testimonial of videoreview? Neem dan contact met ons op.

Ook een testimonial laten maken?
🦀 Creatieve insteek
🦀 Snelle doorlooptijd
🦀 Goede prijs

Testimonial FAQ Breinstein

CNV Jongeren en Erasmus MC

Videoreviews Vluchtelingenwerk

Jouw testimonial in 6 stappen

1. Kennismaking

Tijd om elkaar beter te leren kennen met een lekkere kop koffie erbij. Zo krijgen wij een beter beeld jouw bedrijf.  Hier kunnen we samen bepalen welke krachten benadrukt dienen te worden in de testimonial(s).

2. Concept

Wanneer we een helder beeld hebben van wie de organisatie is en wat je wilt bereiken is het tijd voor onze creatievelingen om hier een pakkend concept bij te bedenken dat volledig aansluit op jouw wensen.

3. Script

Wanneer het concept helder is, is het tijd om het concept om te zetten in een script. Het script wordt geschreven in de juiste tone-of-voice en in de huisstijl van jouw bedrijf. Script klaar, tijd voor de volgende stap, de opnames.

4. Opnames

Dit is de dag waar het allemaal om draait. Wij komen goed voorbereid aan op de gewenste locatie om het script te vertalen naar beeld en geluid.

5. Montage

Alles is vastgelegd, tijd voor onze editors de aller beste shots uit te kiezen en er een pakkend geheel van te maken! De keuze voor een eventuele voice-over en muziek zijn hierbij van essentieel belang. Misschien nog wat animatie en kleurcorrectie en klaar!

6. Oplevering

Het is zo ver, de oplevering van jouw testimonial. Alle feedback is doorgevoerd. Tijd om je doelgroep te overtuigen van jouw verhaal!

Waarom een testimonial laten maken door Krab?

Wij zijn specialisten in het maken van testimonials en doen dit al jaren voor onder andere Vluchtelingwerk Nederland, Doorzaam en BCC. Wij verzorgen het gehele productieproces, van het eerste idee tot de oplevering, waarbij de inhoud altijd op nummer één staat.  

Omdat we veel waarde hechten aan een goede samenwerking, werken wij op basis van jullie wensen een concept uit. Daarnaast is het essentieel dat de klant totaal op zijn gemak is voor de camera. Daar hebben wij verschillende beproefde technieken voor: zo zorgen we er voor dat zowel jouw product als de klant sprankelend overkomt. 

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Advocating on the excellent partnership between Mollie and Krab, since the beginning in 2020. Krab helped us with the creation of various detailed integration videos for our different plugins. Great collaboration and really happy with the team. I will always recommend Krab as a partner to anyone looking for expertise in media and media creation. Great vibe great people great results.

Lono HolzTechnical Partner Manager

Kosten testimonial laten maken?

Een van de eerste vragen die we vaak krijgen is wat een testimonial laten maken kost. Dit is vooraf lastig in te schatten zonder dat wij jouw wensen in kaart hebben. Er zijn namelijk een aantal factoren die de kosten beïnvloeden.  

🦀  het aantal testimonials
🦀  de locatie
🦀  de omvang van de crew
🦀  de duur van de testimonials  
🦀  de montage tijd 

Om de kosten te drukken nemen we vaak meerdere testimonials op één draaidag op. Benieuwd naar de kosten van jouw testimonial? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang dezelfde dag nog het kostenplaatje van jouw testimonial in je mailbox. 

 

PVDA

Testimonial Uitzendkrachten Alles-in-1

Testimonials Prinses Christina Concours

Vraag een offerte aan voor jouw testimonial