fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Testimonial laten maken?

Een testimonial laten maken is de ideale manier om vertrouwen te creëren bij je potentiële klanten. Want wie kan jouw verhaal nou beter verkopen dan een tevreden klant? Met testimonials kunnen klanten vertellen over hun ervaringen en de werkwijze van jouw bedrijf.  Hiermee verhoog je de betrouwbaarheid van jouw product of dienst, want je ziet iemand daadwerkelijk vertellen over wat hij van je merk vindt.

Meer informatie over het laten maken van een testimonial of videoreview? Neem dan contact met ons op.

🦀 Creatieve insteek
🦀 Snelle doorlooptijd
🦀 Goede prijs

Testimonial FAQ Breinstein

CNV Jongeren en Erasmus MC

Videoreviews Vluchtelingenwerk

Ook een testimonial laten maken?

Waarom een testimonial laten maken door Krab?

Wij zijn specialisten in het maken van testimonials en doen dit al jaren voor onder andere Vluchtelingwerk Nederland, Doorzaam en BCC. Wij verzorgen het gehele productieproces, van het eerste idee tot de oplevering, waarbij de inhoud altijd op nummer één staat.  

Omdat we veel waarde hechten aan een goede samenwerking, werken wij op basis van jullie wensen een concept uit. Daarnaast is het essentieel dat de klant totaal op zijn gemak is voor de camera. Daar hebben wij verschillende beproefde technieken voor: zo zorgen we er voor dat zowel jouw product als de klant sprankelend overkomt. 

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Krab is a detail-oriented and highly creative agency. No matter the project, they are dedicated to getting the job done with a brilliant “no fuss” attitude. Even when deadlines are tight, their workflow, adaptability and focus on high-quality deliverables is always top of mind. I would highly recommend the krab team, their ideas are fresh and they are always on hand to help. Simply put we are always happy with the end results.

Heidi JalesManager Marketing Communications

Kosten testimonial laten maken?

Een van de eerste vragen die we vaak krijgen is wat een testimonial laten maken kost. Dit is vooraf lastig in te schatten zonder dat wij jouw wensen in kaart hebben. Er zijn namelijk een aantal factoren die de kosten beïnvloeden.  

🦀  het aantal testimonials
🦀  de locatie
🦀  de omvang van de crew
🦀  de duur van de testimonials  
🦀  de montage tijd 

Om de kosten te drukken nemen we vaak meerdere testimonials op één draaidag op. Benieuwd naar de kosten van jouw testimonial? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang dezelfde dag nog het kostenplaatje van jouw testimonial in je mailbox. 

 

PVDA

Testimonial Uitzendkrachten Alles-in-1

Testimonials Prinses Christina Concours

Vraag een offerte aan voor jouw testimonial