Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Social media video

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen loopt de hele dag te swipen, liken en te delen. Door social media video’s op de juiste manier in te zetten ben je in staat je doelgroep te activeren. Wij zijn specialisten in het ontwikkelen van social media video’s en denken graag met je mee hoe we het maximale uit jouw social media kanalen kunnen halen. Wij doen dit al jaar voor de onder andere Nikon, Miele en Voedingscentrum Nederland.

Meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons via 085 303 76 27. Liever face-to-face contact? Kom langs voor een kop koffie op ons kantoor in Amsterdam-West!

Ook social video's laten maken?

Jouw social video in 6 stappen

1. Kennismaking

Tijd voor een eerste kennismaking. Dit kan zowel telefonisch als op ons kantoor in Amsterdam-West. Hier bekijken we jouw wensen en doelstellingen. Hier beantwoorden we vragen als: wat wil je bereiken? Wie is je doelgroep? Welke kanalen sluiten aan op de doelgroep?

2. Concept

Wanneer we een helder beeld hebben van wie de organisatie is en wat je wilt bereiken met de social media video’s, is het tijd voor onze creatievelingen om hier een pakkend concept bij te bedenken dat zowel volledig aansluit bij het bedrijf, als je doelgroep.

3. Script

Wanneer het concept af is, is het tijd om het concept om te zetten in een script. Het script is geschreven in de juiste tone-of-voice en sluit volledig aan op de huisstijl van jouw bedrijf.

4. Opnames

De dag(en) waar het allemaal om draait. Letterlijk en figuurlijk. Cameraman, regisseur, acteurs en producent, dit is waar jouw social media video tot leven komt. Iedereen staat op scherp. Actie!

5. Montage

Eenmaal terug op kantoor staan onze editors klaar de beste shots in ontvangst te nemen en te bewerken. Tijd voor het sounddesign en eventuele toevoeging van animaties.

 

6. Oplevering

Na de doorgevoerde feedback leveren we video in feilloos op. De social video(’s) is af en jullie zijn tevreden. Tijd om je potentiële klanten te overtuigen van jouw verhaal! Hulp nodig bij de implementatie? Let us know!

Social vid

Wat is er belangrijk bij social media video’s?

Bij social media video’s draait het om één ding, beleving! De behoefte van de kijker staat hierbij centraal. Je moet de consument dus weten te raken met je content. Ieder social mediakanaal vereist ander soort content. Consumenten volgen merken op social media vanwege een aantal redenen. Dit zijn de belangrijkste:

✅ Op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten
✅ Entertainment
Up-to-date te blijven over bedrijfsnieuws

Wij adviseren je graag, zodat je de social media video’s optimaal kunt inzetten.

Social media strategie laten ontwikkelen

Wil jij meer halen uit je social media kanalen? Naast het produceren van social media video’s, denken wij graag op strategisch niveau mee hoe jij je doelgroep het beste kunt bereiken met jouw social media kanalen. Wij doen:

✅ YouTube Advertising
✅ Facebook Advertising
Instagram Advertising
LinkedIn Advertising
TikTok Advertising
Snapchat Advertising

Bekijk anders eens onze videomarketingpagina voor meer informatie over het laten ontwikkelen van jouw social media strategie. 

promovideo

Social video maken

Social media video’s laten maken door KrabMedia

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van verschillende soorten social media content. Of je nou een Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat of TikTok video wilt laten maken, bij KrabMedia ben je aan het juiste adres! Wil je een hele campagne laten ontwikkelen, of alleen een social snack? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Instagram video laten maken

Wanneer je een Instagram video wilt laten maken is het belangrijk dat je goed nadenkt over de tone-of-voice van de boodschap die je wilt overbrengen. Instagram biedt meerdere opties wat betreft het plaatsen van video’s. Zo kun je organisch berichten plaatsen, maar ook adverteren op Instagram. Hier vindt je meer informatie over het laten maken van een Instagram video.

Facebook video laten maken

Facebook is in Nederland nog steeds het grootste social media kanaal met de meeste gebruikers en dus onmisbaar in jouw marketingstrategie. Je kunt als bedrijf ervoor kiezen zowel onbetaalde, als betaalde video’s te plaatsen.

instructievideo

Promovideo miele

Wat kost het laten maken van social video’s?

De kosten van het laten maken van social media video’s zijn vooraf lastig in te schatten. De prijs heeft namelijk te maken met onder andere de lengte van de video, het aantal video’s, de omvang van de crew, de locatie en het monteren van de social media video. Om goed op de kosten te letten produceren we regelmatig meerdere social video’s op één dag, zodat de prijs per video zeer aantrekkelijk blijft. Wij adviseren je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video.

Offerte aanvragen voor jouw social media video