Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Recruitmentvideo laten maken?

Door een vacature of een recruitmentvideo te laten maken, enthousiasmeer je toekomstige werknemers en bespaar je jouw huidige recruiters enorm veel tijd. Met een vacaturevideo geef je jouw bedrijf een gezicht en creëer je een stukje beleving. Dat resulteert in betere, geschikte kandidaten. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van recruitment en vacaturevideo’s. Dit doen we al jaren voor andere bedrijven als KLM en Finnt.

Wil je meer informatie over jouw vacaturevideo? Vul het formulier in en ontvang vandaag nog een reactie!

 

Ook een vacaturevideo laten maken?
🦀 Creatieve insteek
🦀 Al vanaf €950,-
🦀 Snelle doorlooptijd

Recruitment video

Breinstein FAQ serie

Recruitmentvideo Finnt

PvdA Ledenwerf video

Jouw recruitmentvideo in 6 stappen

1. Kennismaking

Tijd om elkaar beter te leren kennen met een lekkere kop koffie erbij. Wij gaan altijd eerst een oriënterend gesprek aan en bepalen hierin de boodschap die jij over wilt brengen met jouw vacaturevideo.

2. Concept

Wanneer we een helder beeld hebben over wie jouw organisatie is en hoe we de recruitmentvideo het beste vorm kunnen geven, is het tijd om een creatief concept te bedenken dat hierop aansluit en die jouw boodschap perfect overbrengt.

3. Script

Na het gesprek vertalen wij dit naar concept en schrijven we het script. Het script wordt geschreven in de juiste tone-of-voice. Script klaar, tijd voor de volgende stap, de opnames.

4. Opnames

De dag(en) waar het allemaal om draait. Wij komen op locatie om de opnames te maken. Onze filmcrew brengt het script vakkundig in beeld en neemt de volledige productie uithanden.

5. Montage

Alles is vastgelegd, tijd voor onze editors de aller beste shots uit te kiezen en er een pakkend geheel van te maken.

6. Oplevering

Na het verwerken van eventuele feedback leveren wij de vacaturevideo volledig in de juiste huisstijl op. Tijd om je doelgroep te overtuigen van jouw verhaal!

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Our organization is working together with Krab since spring 2021 and we are really glad that we do. They think along with us in a very constructive way and give good tips that lift our videos to a higher level. In addition, it is nice to work together because of their flexibility and positive attitude. I have recommended Krab several times when new video plans are made and I will continue to do so. Accurate, reliable and top-quality videos.

Daniel de JongeBeeldredacteur bij amsterdam&partners

Waarom jouw vacaturevideo laten maken door Krab? 

Door onze jarenlange ervaring in het maken van recruitmentvideo’s zijn we analytisch erg sterk en zijn we in staat snel tot de kern van de boodschap te komen. Onze kracht ligt in het actieve meedenken, ondersteunen en uithanden nemen van alle zorgen gedurende het gehele proces. Krab ontwikkelt al jaren doelgerichte ‘werken bij’ videocampagnes voor de grootste merken. Hoelang het laten maken van een vacaturevideo duurt, is zonder de benodigde informatie lastig te bepalen. Afhankelijk van jouw wensen is de recruitmentvideo of vacaturevideo meestal binnen één a twee weken klaar. Naast recruitmentvideo’s ontwikkelen wij ook bedrijfsvideo’s, educatieve video’s en promotievideo’s 

Wat zijn de kosten van een vacaturevideo laten maken?

Wat het kost om een vacaturevideo te laten maken? Dat is vooraf lastig in te schatten. De kosten van een recruitmentvideo of vacaturevideo hangen af van jouw wensen. We kunnen een standaard template ontwikkelen voor € 950,-. Te zien boven aan de pagina. Als het wel een grote draaidag is voor de recruitment video dan moet je rekening houden met:  

🦀Het aantal functies dat we willen laten zien 
🦀 Acteurs of werken met eigen personeel 
🦀 Gebruik we animatie in de video? 

Benieuwd naar de kosten van jouw vacaturevideo? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een kostenplaatje van jouw vacaturevideo in je mailbox. 

Recruitmentvideo KLM

Ledenwerf video PvdA

Werken in de zorg

Vraag nu een offerte aan voor jouw vacaturevideo