fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Recruitmentvideo laten maken?

Door een vacature of een recruitmentvideo te laten maken, enthousiasmeer je toekomstige werknemers en bespaar je jouw huidige recruiters enorm veel tijd. Met een vacaturevideo geef je jouw bedrijf een gezicht en creëer je een stukje beleving. Dat resulteert in betere, geschikte kandidaten. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van recruitment en vacaturevideo’s. Dit doen we al jaren voor andere bedrijven als KLM en Finnt.

Wil je meer informatie over jouw vacaturevideo? Vul het formulier in en ontvang vandaag nog een reactie!

 

Crocs | Come as you are

Recruitmentvideo Google (Solar Power)

PvdA Ledenwerf video

Ook een vacaturevideo laten maken?

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Advocating on the excellent partnership between Mollie and Krab, since the beginning in 2020. Krab helped us with the creation of various detailed integration videos for our different plugins. Great collaboration and really happy with the team. I will always recommend Krab as a partner to anyone looking for expertise in media and media creation. Great vibe great people great results.

Lono HolzTechnical Partner Manager

Waarom jouw vacaturevideo laten maken door Krab? 

Door onze jarenlange ervaring in het maken van recruitmentvideo’s zijn we analytisch erg sterk en zijn we in staat snel tot de kern van de boodschap te komen. Onze kracht ligt in het actieve meedenken, ondersteunen en uithanden nemen van alle zorgen gedurende het gehele proces. Krab ontwikkelt al jaren doelgerichte ‘werken bij’ videocampagnes voor de grootste merken. Hoelang het laten maken van een vacaturevideo duurt, is zonder de benodigde informatie lastig te bepalen. Afhankelijk van jouw wensen is de recruitmentvideo of vacaturevideo meestal binnen één a twee weken klaar. Naast recruitmentvideo’s ontwikkelen wij ook bedrijfsvideo’s, educatieve video’s en promotievideo’s 

Wat zijn de kosten van een vacaturevideo laten maken?

Wat het kost om een vacaturevideo te laten maken? Dat is vooraf lastig in te schatten. De kosten van een recruitmentvideo of vacaturevideo hangen af van jouw wensen. We kunnen een standaard template ontwikkelen voor € 950,-. Te zien boven aan de pagina. Als het wel een grote draaidag is voor de recruitment video dan moet je rekening houden met:  

🦀Het aantal functies dat we willen laten zien 
🦀 Acteurs of werken met eigen personeel 
🦀 Gebruik we animatie in de video? 

Benieuwd naar de kosten van jouw vacaturevideo? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een kostenplaatje van jouw vacaturevideo in je mailbox. 

Working for ARTICONA

Recruitmentvideo Finnt

Breinstein FAQ serie

Vraag nu een offerte aan voor jouw vacaturevideo