Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Promotievideo laten maken

Een promotievideo functioneert als krachtig middel om een event, product, dienst of merk in de schijnwerpers te zetten en de kijker te stimuleren tot actie over te gaan. Het is belangrijk de aandacht van de kijker direct te trekken en vast te houden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van promovideo’s en denken mee op welke manier jouw product, dienst, evenement of merk het beste gepresenteerd kan worden.
Gemiddeld duurt het proces 2 tot 4 weken van een promovideo. Soms komt het voor dat een video snel opgeleverd moet worden. Bij Krab houden we van korte lijntjes, dus wanneer er snel geschakeld kan worden, kan de promotievideo binnen een week opgeleverd worden.

Ook een promovideo laten maken?
🦀 Creatieve insteek
🦀 Snel schakelen
🦀 Goede doorlooptijd

Heinen Delfs Blauw

Nikon promovideo

Winter and Summer games

Go Now promotievideo

Jouw promotiefilm in 6 stappen

1. Kennismaking

Tijd voor een kop koffie en in gesprek te gaan over de boodschap die je wil overbrengen met de promotievideo. We willen graag samen het doel in kaart brengen.

2. Concept

Dit is de belangrijkste fase bij het maken van een promovideo. Wanneer het doel helder is gaan we het uitwerken in een concept volledig in de huisstijl van jouw bedrijf.

3. Script

Nu het concept daar is en we een duidelijk beeld hebben van wat er terug moet komen in de promotiefilm, is het tijd de verhaallijn uit te werken.

4. Opnames

De dag(en) waar het allemaal om draait. Letterlijk en figuurlijk. Cameraman, regisseur, acteurs en producent, dit is waar jouw promotievideo tot leven komt. Iedereen staat op scherp. Actie!

5. Montage

Na de opnames staan onze editors klaar de beste shots in ontvangst te nemen en te bewerken. Na de montage bekijken we samen de promovideo en staan wij uiteraard open voor feedback.

6. Oplevering

Na de doorgevoerde feedback leveren we de promotievideo in jouw huisstijl feilloos op.
Tijd om je potentiële klanten te overtuigen van jouw verhaal!

🦀 Waarom jouw promotiefilm laten maken door Krab

Krab heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van promovideo’s. Wij zijn vaste partner van Nikon in het produceren van alle online content zoals de online serie en campagnes. Daarnaast kunnen wij ondersteunen in het verspreiden van de content op bijvoorbeeld TikTok of Facebook.
🦀 Welke kanalen zijn relevant wij ondersteunen in marketing
🦀 Hoe blijft de kijker aandachtig kijken naar de promotievideo?
🦀 Welke informatie geef ik wel en welke niet?
De kracht van onze producties ligt in het meedenken, ondersteunen en het uithanden nemen van alle zorgen gedurende het gehele proces en de marketing. Naast promovideo’s kun je bij Krab terecht voor recruitmentvideo’s, bedrijfsfilms of productvideo’s

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Our organization is working together with Krab since spring 2021 and we are really glad that we do. They think along with us in a very constructive way and give good tips that lift our videos to a higher level. In addition, it is nice to work together because of their flexibility and positive attitude. I have recommended Krab several times when new video plans are made and I will continue to do so. Accurate, reliable and top-quality videos.

Daniel de JongeBeeldredacteur bij amsterdam&partners

Wat zijn de kosten van een promotiefilm?

Hoeveel het kost om een promotiefilmpje te laten maken? Deze vraag krijgen we vaker. Echter zijn de kosten lastig in te schatten zonder dat wij uw wensen en budget in kaart hebben. Factoren als:  

🦀 Hoeveel locaties moeten we filmen 
🦀 Acteurs of eigen personeel 
🦀 Gebruik van animatie 

De keuzes voor het productieproces van de promovideo worden afgestemd op jouw budget en doelstellingen. Wil je meer weten over de tarieven en kosten van een promotievideo? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 085 303 76 27

 

Google Promo

Promo Worldskills

IKEA Promotievideo

Miele Promofilm

Vraag een offerte aan voor jouw promotievideo!