fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Onboarding video laten maken

Geef nieuwkomers een knallende introductie! Onze onboarding video’s brengen jouw bedrijfscultuur en -processen tot leven op een manier die blijft hangen. Dompel jouw team onder in een unieke ervaring vanaf de eerste werkdag. 

Van boeiende visuele verhalen tot een diepe duik in bedrijfswaarden, onze video’s brengen alles in beeld op een manier die nieuwe teamleden onmiddellijk aanspreekt. Gemaakt op maat en klaar voor hergebruik, ze zijn perfect om je onboardingproces te versnellen, en schaalbaar voor elk groeiend team. 

 

🦀 Zorg voor een onvergetelijke eerste kennismaking met jouw bedrijf.
🦀 Bied een gestroomlijnde manier om belangrijke bedrijfsinformatie, beleidsregels en procedures over te brengen.
🦀 Onboarding video’s maken het proces efficiënter en schaalbaar voor groeiende teams. 

Geef jouw nieuwe teamleden de grand entrance die ze verdienen – met onze onboarding video’s maken we de eerste indrukken onvergetelijk!  

 

Ook een onboarding video laten maken?

Ook een onboarding video laten maken

Waarom een onboarding video laten maken door Krab? 

Krab biedt meer dan alleen een introductie – we presenteren jouw organisatie op een manier die blijft hangen, met visueel verbluffende verhalen die de ziel van jouw bedrijf vangen. 

Onze video’s zijn een op maat gemaakte reis door jouw organisatie. Van levendige presentaties van bedrijfswaarden tot het tot leven brengen van processen, we leggen een visueel feest vast dat de nieuwkomers moeiteloos in de bedrijfscultuur integreert. Tijdens ons productieproces stellen we onszelf voortdurend de volgende vragen:

🎥 Welke verhaalstijlen spreken nieuwe werknemers aan?
🎥 Hoe houden we de nieuwe werknemer betrokken en geboeid?
🎥 Welke informatie verdient een hoofdrol in jouw video?

Naast onboarding video’s kun je ook bij ons terecht voor recruitment video’s, e-learnings, bedrijffilms en veel meer. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw onboarding video naar een hoger niveau kunnen tillen. 

Wat klanten van ons vinden

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Krab is a detail-oriented and highly creative agency. No matter the project, they are dedicated to getting the job done with a brilliant “no fuss” attitude. Even when deadlines are tight, their workflow, adaptability and focus on high-quality deliverables is always top of mind. I would highly recommend the krab team, their ideas are fresh and they are always on hand to help. Simply put we are always happy with the end results.

Heidi JalesManager Marketing Communications

FAQ Onboarding video

Absoluut! Nog geen idee voor je onboarding video? Geen zorgen! Met diepte-interviews, presentaties en/of ontvangen documenten vangen we de essentie van jouw boodschap. Het resultaat? Een meeslepende onboarding video die niet alleen de unieke identiteit van jouw organisatie weerspiegelt, maar de kijkers direct inpakt. 

Onze video’s zijn beschikbaar in verschillende formaten, waaronder verticaal (voor mobiele apparaten), 1×1 (geschikt voor sociale media), en horizontaal (16:9 – perfect voor tv’s of computerschermen).

Ja, indien geschikt, kunnen we bestaand beeldmateriaal integreren in de video om de kosten te verlagen of een specifieke boodschap over te brengen.

Absoluut, tegen een vergoeding vanaf €170 verzorgen we een export van alle bruikbare beelden.

De duur van het productieproces is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de onboarding video, het aantal opnamedagen, de gewenste animaties of special effects, en de post-productie vereisten. Over het algemeen, worden video’s 3-6 weken na akkoord van de offerte opgeleverd. Wil je een exacte tijdschatting? Neem contact met ons op voor meer informatie.  

Het productieproces van een onboarding video omvat verschillende stappen, zoals conceptontwikkeling, script schrijven, storyboard creatie, opname, editing en post-productie. Het is een samenwerking tussen jou en het productieteam om ervoor te zorgen dat jouw boodschap en visie op de juiste manier worden overgebracht. Zie hier meer voor het productieproces!  

Deze vraag wordt ons vaak gesteld, en dat is begrijpelijk. Het maken van een onboarding video is een op maat gemaakt proces, waarbij de prijzen afhankelijk zijn van verschillende factoren. Enkele van deze factoren zijn: 

🎥 Filmdagen en locaties 

🎬 Acteurs of voice-over 

📽️ Benodigde apparatuur 

👥 Omvang van de crew 

Bij het bepalen van het productieproces van de onboarding video houden we rekening met jouw budget en doelstellingen. Jouw wensen staan altijd centraal. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn binnen jouw budget? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe we samen jouw visie kunnen realiseren.  

Vraag een offerte aan voor jouw onboarding video