fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Videocontent voor jongeren

Wil jij jongere bereiken met videocontent? KrabMedia heeft jarenlange ervaring in het produceren van videocontent voor jongeren. Zo produceren we promovideo’s, online series, educatieve content en instructievideo’s met en/ of voor kinderen. Wij zijn al jaren trotse partner van jongeren communicatiebureau Young Crowds en produceren videocontent voor Princes Christina concours. Wil je meer informatie over het laten maken van jongeren videocontent? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.

 

Video content voor jongeren laten maken?

jongeren content

Waarom videocontent voor jongeren laten maken?

Videocontent is effectief voor het bereiken van een jonge doelgroep. Videocontent bekijken de jongeren vooral online of ze streamen het naar de tv. Het is belangrijk dat de videocontent aansluit op het platform waarop de doelgroep actief is. Bij jongeren gaat kwaliteit boven kwantiteit, de kwaliteit van de opnameapparatuur is dus van groot belang bij het produceren van jongeren content

 

Onze werkwijze

Het allerbelangrijkste van video’s voor jongeren en kinderen is dat de video’s kwaliteitsverhalen bevatten, die aansluiten op de behoefte van de jonge doelgroep. Wat voor verhaal dat is, hangt geheel al van de leeftijd. Wij werken op basis van jouw wensen een concept uit. Hierbij houden we rekening met gestelde eisen, maar zullen ook uitgaan van onze eigen ervaringen. Na de feedback werken we een definitief script uit voor alle video’s. Pas als we hier een goed plan voor hebben, kunnen we aan de slag met de planning, draaidag en montage.

 

Jongere content

Vraag een offerte aan voor jouw video