Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Instructievideo laten maken

Wanneer je een instructievideo laat maken bij Krab gaat het niet alleen om de visualisatie, maar ook om het aanspreken van de doelgroep met als doel effectieve communicatie, waarna de kijker weet wat hij moet doen. Dit kan bijvoorbeeld door:

🦀 Handelingen door acteur
🦀 Animatie met uitleg
🦀 Een instructievideo van schermopnames

Door een instructiefilm te laten maken kun je niet alleen in één keer een grote groep mensen instrueren, je kunt er ook gevoel en emotie mee overbrengen. De instructiefilmpjes worden op een creatieve manier gemonteerd zodat ze de doelgroep aanspreken.

Instructie-film2

Ook een instructievideo laten maken?
🦀 Creatieve insteek
🦀 Snel schakelen
🦀 Goede prijskwaliteit

Instructievideo's Krab

Instructievideo Mollie & Shopify

Instructievideo Blokker

Instructievideo Miele

Jouw instructiefilm in 6 stappen

1. Kennismaking

Tijd voor een kop koffie en in gesprek te gaan over welke boodschap je over wilt brengen met de instructiefilm. Daarnaast is het voor ons belangrijk de organisatie beter te leren kennen.

2. Concept

Na de kennismaking is het tijd voor de conceptfase van de instructiefilm. Hier bepalen we de inhoud en de opbouw. Dit verwerken we vervolgens in een creatief concept volledig in huisstijl.

3. Script

Na de conceptfase is het zaak voor onze schrijvers de boodschap van de instructievideo op originele wijze en in de juiste tone-of-voice te omvangen en te verwerken in een script die aansluit op jouw doelgroep.

4. Opnames

De dag(en) waar het allemaal om draait. Wij komen op locatie om de opnames te maken. Onze filmcrew brengt het script vakkundig in beeld en neemt de volledige productie uithanden.

5. Montage

Eenmaal terug op kantoor staan onze editors klaar de beste shots in ontvangst te nemen en te bewerken. Tijd voor het sounddesign en eventuele toevoeging van animaties.

6. Oplevering

Na de doorgevoerde feedback leveren we een op maat gemaakte instructievideo perfect op. Tijd om de kijker jouw verhaal te laten zien!

Waarom jouw instructiefilm laten maken door KrabMedia?

Krab heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van instructievideo’s. Omdat we veel waarde hechten aan een goede samenwerking, werken wij op basis van jullie wensen een concept uit voor de instructiefilmpjes. Hierbij houden we rekening met de opgegeven vereisten voor de instructievideo’s, maar zullen we ook uitgaan van onze eigen expertise. Na jouw feedback werken we een definitief script uit voor alle instructievideo’s. Vervolgens gaan we aan de slag, maken een draaiboek, plannen een draaidag in en filmen totdat het afgesproken aantal video’s erop staat. We kunnen instructiefilms maken van producten, een portal uitleg, how-to video of een handleiding video.

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Krab is a detail-oriented and highly creative agency. No matter the project, they are dedicated to getting the job done with a brilliant “no fuss” attitude. Even when deadlines are tight, their workflow, adaptability and focus on high-quality deliverables is always top of mind. I would highly recommend the krab team, their ideas are fresh and they are always on hand to help. Simply put we are always happy with the end results.

Heidi JalesManager Marketing Communications

Kosten instructievideo laten maken

De kosten van een instructiefilm zijn vooraf lastig in te schatten. Iedere instructievideo is anders en zodoende ook het kostenplaatje. De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals:
🦀 Nemen we op in een studio of op eigen locatie
🦀 Hoeveel filmpjes moeten we op 1 dag opnemen?
🦀 Hoelang moeten de instructievideo’s worden?
Om goed op de kosten te letten produceren we vaak meerdere instructiefilmpjes op één dag, zodat de prijs per video zeer aantrekkelijk blijft. Meer weten over het laten maken van een instructievideo?

Overige instructievideo's

VU Instructie serie Solliciteren.

FAQ serie Breinstein

Instructiefilm Nikon

Vraag nu een offerte aan voor jouw instructievideo