fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Instructievideo laten maken

Wanneer je een instructievideo laat maken bij Krab gaat het niet alleen om de visualisatie, maar ook om het aanspreken van de doelgroep met als doel effectieve communicatie, waarna de kijker weet wat hij moet doen. Dit kan bijvoorbeeld door:

🦀 Handelingen door acteur
🦀 Animatie met uitleg
🦀 Een instructievideo van schermopnames

Door een instructiefilm te laten maken kun je niet alleen in één keer een grote groep mensen instrueren, je kunt er ook gevoel en emotie mee overbrengen. De instructiefilmpjes worden op een creatieve manier gemonteerd zodat ze de doelgroep aanspreken.

Instructie-film2

Ook een instructievideo laten maken?

Instructievideo Mollie & Shopify

Instructievideo Blokker

NIKON WEBINAR SERIE TEASER

Waarom jouw instructiefilm laten maken door Krab?

Krab heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van instructievideo’s. Omdat we veel waarde hechten aan een goede samenwerking, werken wij op basis van jullie wensen een concept uit voor de instructiefilmpjes. Hierbij houden we rekening met de opgegeven vereisten voor de instructievideo’s, maar zullen we ook uitgaan van onze eigen expertise. Na jouw feedback werken we een definitief script uit voor alle instructievideo’s. Vervolgens gaan we aan de slag, maken een draaiboek, plannen een draaidag in en filmen totdat het afgesproken aantal video’s erop staat. We kunnen instructiefilms maken van producten, een portal uitleg, how-to video of een handleiding video.

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Our organization is working together with Krab since spring 2021 and we are really glad that we do. They think along with us in a very constructive way and give good tips that lift our videos to a higher level. In addition, it is nice to work together because of their flexibility and positive attitude. I have recommended Krab several times when new video plans are made and I will continue to do so. Accurate, reliable and top-quality videos.

Daniel de JongeBeeldredacteur bij amsterdam&partners

Kosten instructievideo laten maken

De kosten van een instructiefilm zijn vooraf lastig in te schatten. Iedere instructievideo is anders en zodoende ook het kostenplaatje. De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals:
🦀 Nemen we op in een studio of op eigen locatie
🦀 Hoeveel filmpjes moeten we op 1 dag opnemen?
🦀 Hoelang moeten de instructievideo’s worden?
Om goed op de kosten te letten produceren we vaak meerdere instructiefilmpjes op één dag, zodat de prijs per video zeer aantrekkelijk blijft. Meer weten over het laten maken van een instructievideo?

VU Instructie serie Solliciteren.

Hoe maak je Articona Cocktail

Instructievideo Miele

Vraag nu een offerte aan voor jouw instructievideo