Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Informatieve video

Informatieve video’s zijn video’s die gebruikt worden om informatie over te dragen en zijn voor zowel interne als externe communicatiedoeleinden interessant. Wij maken al jaren succesvolle informatieve video’s voor onder andere Nikon, VU, Voedingscentrum en de Provincie Noord-Holland. Door interessante informatie in een boeiend verhaal te vangen door middel van een informatieve video zorg je voor de juiste beleving en betrokkenheid om de informatie effectief over te brengen op je doelgroep. Wil je meer weten over jouw informatieve video? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur nog een reactie. 

Bekijk onze informatieve video's

Informatieve video Nikon

Informatieve video Province Noord-Holland

Summer and wintergames

Je eigen informatieve video?

In 6 stappen naar jouw informatieve video

1. Kennismaking

Tijd om elkaar beter te leren kennen met een lekkere kop koffie erbij. Waarschijnlijk heb je al een beeld van welke informatie je wilt overbrengen met de informatieve film.

2. Concept

Wanneer we een helder beeld hebben van welke informatie je wilt overdragen, is het tijd dit te verwerken in een concept. Wil je bijvoorbeeld video of animatie? Of een combinatie hiervan?

3. Script

Tijd om het concept om te zetten in een script. Dit is het belangrijkste onderdeel van het proces. Het is belangrijk dat de juiste informatie op de juiste manier wordt overgebracht in jouw informatiefilm.

4. Opnames

Tijd om het script vast te leggen. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat jij de beelden krijgt die je wenst.

5. Montage

Wanneer onze filmcrew alles heeft vast gelegd is het tijd het stokje door te geven aan de editors. Zij staan klaar om de beelden in handen te nemen en aan de slag te gaan. Eventueel worden er animaties en geluid te toegevoegd.

6. Oplevering

Het is zo ver, de oplevering van jouw informatieve video. Alle feedback is doorgevoerd. Tijd om je doelgroep te overtuigen van jouw verhaal!

Waarom een informatieve video laten maken door Krab?

Krab heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van informatieve video’s. Bij het produceren van een informatiefilm is het heel belangrijk dat je van tevoren goed weet wat je precies aan welke doelgroep wil vertellen. De meeste tijd gaat dan ook zitten in het uitwerken van het script. Hierbij is niet alleen de verhaallijn van belang, maar ook de manier waarop het verhaal verteld gaat worden. 

🦀 Hoe blijft de kijker aandachtig kijken?  
🦀 Welke informatie geef ik wel en welke niet?  
🦀 Welke kanalen zijn relevant? 

Krab denkt graag met je mee over hoe jij je doelgroep kunt informeren. Naast informatieve video’s verzorgen wij nog veel meer! Bekijk ook onze andere diensten: voorlichtingsvideo, educatieve video’s en promotievideo.  

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Advocating on the excellent partnership between Mollie and Krab, since the beginning in 2020. Krab helped us with the creation of various detailed integration videos for our different plugins. Great collaboration and really happy with the team. I will always recommend Krab as a partner to anyone looking for expertise in media and media creation. Great vibe great people great results.

Lono HolzTechnical Partner Manager

Bekijk onze informatieve films

CNV Jongeren & Erasmus MC

VU solliciatie

Informatieve film Voedingscentrum

Wat kost het laten maken van een informatieve video?

De kosten die een informatieve video met zich meebrengen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel locaties, hoeveel dagen we filmen. De locaties, kies je voor acteurs of voice-over? Gebruik animatie?

De keuzes voor het productieproces van de informatieve video worden afgestemd op jouw budget en doelstellingen. Jouw wens staat bij ons altijd centraal. Wil je alleen echte beelden informatieve video of denk je dat bepaalde onderdelen net even iets duidelijker worden door deze via een animatie uit te leggen? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn met jouw budget? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Vraag een offerte aan voor jouw informatieve video