fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Informatieve video

Wil je op een effectieve manier informatie delen, zowel intern als extern? Ontdek de kracht van het laten maken van informatieve video’s!
In onze informatieve video’s creëren we een meeslepende ervaring door boeiende verhalen te combineren met interessante feiten. Hierdoor brengen we informatie op een effectieve en betrokken manier over naar jouw doelgroep. Het geheim achter ons succes ligt in het vangen van de juiste beleving en het opwekken van een blijvende betrokkenheid. 

 

🦀 Breng complexe informatie helder en aantrekkelijk over met visuele voorbeelden.
🦀 Bereik een breed publiek door je boodschap via verschillende platforms te delen.
🦀 Breng je boodschap over op een creatieve en pakkende manier waardoor de informatie langer blijft hangen. 

 

 Ook een informatieve video laten maken? 

 

 

Je eigen informatieve video?

Informatieve video Nikon

Informatieve video Province Noord-Holland

Summer and wintergames

Waarom een informatieve video laten maken door Krab?

Bij ons begint het succes van een informatieve film met een doelgericht en doordacht script. We ontwikkelen het script met jouw specifieke boodschap in gedachten, want we begrijpen dat hoe je het verhaal vertelt net zo cruciaal is als het verhaal zelf. In onze producties houden we altijd rekening met: 

🎥 Hoe houden we de kijkers betrokken bij jouw informatieve video?
🎥 Welke informatie is essentieel voor een effectieve informatieve video?
🎥 Op welke kanalen moeten we aanwezig zijn voor het verspreiden van jouw informatieve video? 

Naast informatieve video’s kun je bij ons terecht voor voorlichtingsvideoeducatieve video’s, promotievideo en veel meer. Neem contact met ons op en ontdek de kracht van grenzeloze creativiteit door informatieve video’s bij ons te laten maken! 

Wat klanten van ons vinden

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Our organization is working together with Krab since spring 2021 and we are really glad that we do. They think along with us in a very constructive way and give good tips that lift our videos to a higher level. In addition, it is nice to work together because of their flexibility and positive attitude. I have recommended Krab several times when new video plans are made and I will continue to do so. Accurate, reliable and top-quality videos.

Daniel de JongeBeeldredacteur bij amsterdam&partners

CNV Jongeren & Erasmus MC

VU solliciatie

Informatieve film Voedingscentrum

FAQ Informatieve video

Deze vraag wordt ons vaak gesteld, en dat is begrijpelijk. Het maken van een informatieve film is een op maat gemaakt proces, waarbij de prijzen afhankelijk zijn van verschillende factoren. Enkele van deze factoren zijn: 

🎥 Filmdagen en locaties 

🎬 Acteurs of voice-over 

📽️ Benodigde apparatuur 

👥 Omvang van de crew 

Bij het bepalen van het productieproces van de informatieve video houden we rekening met jouw budget en doelstellingen. Jouw wensen staan altijd centraal. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn binnen jouw budget? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe we samen jouw visie kunnen realiseren.  

Onze video’s zijn beschikbaar in verschillende formaten, waaronder verticaal (voor mobiele apparaten), 1×1 (geschikt voor sociale media), en horizontaal (16:9 – perfect voor tv’s of computerschermen.

De duur van het productieproces is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de informatieve film, het aantal opnamedagen, de gewenste animaties of special effects, en de post-productie vereisten. Over het algemeen, worden video’s 3-6 weken na akkoord van de offerte opgeleverd. 

Het productieproces van een informatieve video omvat verschillende stappen, zoals conceptontwikkeling, script schrijven, storyboard creatie, opname, editing en post-productie. Het is een samenwerking tussen jou en het productieteam om ervoor te zorgen dat jouw boodschap en visie op de juiste manier worden overgebracht. Zie hier meer voor het productieproces!

Vraag een offerte aan voor jouw informatieve video