fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Infographic laten maken

Een infographic laten maken is de perfecte oplossing om informatie op een overzichtelijke manier te weergeven. Bij een infographic kan je denken aan complexe onderwerpen, zoals de werking van een product, bedrijf of dienst, zodat deze in één oogopslag duidelijk zijn.

 

Krab maakt onder andere infographics voor VluchtelingenWerk Nederland, Province Noord-Holland en Publistat. Wil je meer weten over het laten maken van een infographic? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen enkele uren een reactie!

 

Ook een infographic laten maken?

Ook een infographic laten maken?

Jouw infographic in 3 stappen

1. Analyse en concept

Tijd voor een eerste kennismaking en te brainstormen over de boodschap die je wilt overbrengen met de infographic. 

2. Ontwerpen

Wanneer de boodschap helder is en we alle informatie hebben ontvangen is tijd voor onze designers om aan de slag te gaan. 

3. Oplevering

Na de doorgevoerde feedback is het tijd voor de oplevering van jouw infographic en is het tijd jouw boodschap naar buiten te brengen. 

infographic_NAM
infographic laten maken krabmedia
interactieve kaart Uva
Vluchtelingenwerk interactieve video kaart

FAQ Infographic

Absoluut! Ons eigen team van animators is verantwoordelijk voor het ontwerp van al onze infographics. Hiermee creëren we op maat gemaakte, spetterende designs die jouw kijkers wegblazen. 

De opleveringstijd van jouw infographic kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van de infographic. Over het algemeen, worden infographics 1-3 weken na akkoord van de offerte opgeleverd. Wil je een exacte tijdschatting? Neem contact met ons op voor meer informatie.  

Deze vraag wordt ons vaak gesteld, en dat is begrijpelijk. Het maken van een infographic is een op maat gemaakt proces, waarbij de prijzen afhankelijk zijn van verschillende factoren. Enkele van deze factoren zijn:

🦀 Welke stijlontwikkeling kies je?
🦀 Hoeveel informatie bevat de infographic?
🦀 Maak je gebruik van echte beelden in combinatie met verschillende graphics? 

Wil je meer weten over de kosten en oplevering van jouw infographic? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe we samen jouw visie kunnen realiseren. 

We beginnen met een briefing om jullie doelstellingen te begrijpen. Vervolgens werken we nauw samen gedurende het ontwerpproces, waarbij we regelmatig feedback vragen om ervoor te zorgen dat de infographic voldoet aan jullie verwachtingen. 

Vraag een offerte aan voor jouw infographic