fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Infographic laten maken

Een infographic laten maken is de perfecte oplossing om informatie op een overzichtelijke manier te weergeven. Bij een infographic kan je denken aan complexe onderwerpen, zoals de werking van een product, bedrijf of dienst, zodat deze in één oogopslag duidelijk zijn.

KrabMedia maakt onder andere infographics voor VluchtelingenWerk Nederland, Province Noord-Holland en Publistat. Wil je meer weten over het laten maken van een infographic? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen enkele uren een reactie!

Ook een infographic laten maken?

Jouw infographic in 3 stappen

1. Analyse en concept

Tijd voor een eerste kennismaking en te brainstormen over de boodschap die je wilt overbrengen met de infographic.

2. Ontwerpen

Wanneer de boodschap helder is en we alle informatie hebben ontvangen is tijd voor onze designers om aan de slag te gaan.

3. Oplevering

Na de doorgevoerde feedback is het tijd voor de oplevering van jouw infographic en is het tijd jouw boodschap naar buiten te brengen.

Bekijk onze infographics

infographic_NAM
infographic laten maken krabmedia
interactieve kaart Uva
Vluchtelingenwerk interactieve video kaart

Vraag een offerte aan voor jouw infographic

  Waarom een infographic laten maken?

  De wijze waarop we informatie tot ons nemen is erg veranderd. Tegenwoordig is het belangrijk dat informatie snel te consumeren is. Een visual of infographic is handig om complexe onderwerpen in één oogopslag duidelijk te maken. De infographics kunnen zowel offline in print uitingen, als online worden ingezet.

  Hoelang duurt het laten maken van een infographic?

  Hoelang het duurt voor de infographic klaar is? Dat is vooraf lastig in te schatten. Een interactieve infographic kost meer tijd dan een normale infographic. Wanneer we alle informatie tot onze beschikking hebben kan de statische infographic binnen een week opgeleverd worden.

  Waarom jouw infographic laten maken door KrabMedia?

  We zijn analytisch erg sterk waardoor we in staat zijn tekst, data en gedachten om te zetten in sprekende beelden. Wij bij KrabMedia zijn klantgerichte specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van infographics. Wij helpen je graag bij het verwerken van data tot een statische, interactieve of geanimeerde infographic. Wil jij je infographic laten maken door KrabMedia? Neem dan contact met ons op.

  Naast het maken van infographics leveren wij nog een hoop andere diensten, namelijk: bedrijfsvideo’s, aftermovies, educatieve video’s, timelapse video’s, fotografie, animaties en nog veel meer!

  infographic laten maken

  infographic maken

  Wat zijn de kosten van een infographic?

  Wat kost het laten maken van een infographic? Dat is lastig in te schatten zonder dat wij jouw wensen in kaart hebben. Wil je een statische of interactieve infographic? Wat voor design keuze ga je maken? Hoeveel informatie moet er omgezet worden? Wil je één of meerdere infographics? Dit zijn allemaal factoren die de prijs van de infographic beïnvloeden. Wil je meer weten over de tarieven en kosten van een infographic?