fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

GIFjes laten maken?

Wil jij je eigen branded Gifjes laten maken? Gifjes zijn een mooie aanvulling op jouw marketingrepertoire. Door gifjes te laten maken versterk je jouw merknaam en vergroot je de zichtbaarheid van jouw bedrijf. De Gifjes zijn namelijk ook te gebruiken door andere mensen! Gifjes zijn op verschillende kanalen inzetbaar zoals: Instagram, Snapchat, Whatsapp of op je website. Bekijk hieronder de Gifjes die hebben gemaakt voor onder andere Nikon en Landmarkt. 

Gifje laten maken

Soorten GIFjes

 

Wij leveren verschillende soorten gifjes, de keuze hangt af van jouw wensen, doelstellingen en budget. Meer informatie over welk soort gifje het best past bij jouw wensen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, of geef ons een belletje! 

✅ 2D GIFjes
2D gifjes zijn twee dimensionaal, dat willen zeggen dat de gifjes bestaan uit vlakke beelden zonder diepte en kunnen alleen verticaal en horizontaal bewegen. 

✅ 3D GIFjes
Dit zijn 3 dimensionale gifjes. In tegenstelling tot 2D gifjes, maken 3D gifjes wel gebruik van diepte. 3D gifjes bieden veel meer mogelijkheden om je gifje te laten zien aan je doelgroep. 

✅ Green screen GIFjes
Dit gifjes waar je zelf zichtbaar bent. Deze worden (op locatie) opgenomen met een green screen. 

Wat zijn de kosten van een GIFje laten ontwerpen?

Je zult je afvragen wat het laten maken van een gif kost. De kosten van het laten maken van een gifje hangen af van jouw wensen, het soort gif en het aantal gifjes. Natuurlijk denken we graag met je mee over welk aanbod en kostenplaatje het beste bij je past. Wil je meer informatie over de kosten van het laten maken van jouw gifjes? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie. 

 

Meer informatie

Meer informatie over GIFjes laten maken?

Bekijk een aantal door ons gemaakte GIFs

Vul de offerte in voor jouw GIFjes