fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Explainer video laten maken

Jouw boodschap laten stralen? Met onze explainer video’s toveren we jouw ideeën om tot sprankelende visuele avonturen. Van complexe ideeën tot gloednieuwe concepten, wij maken jouw verhaal helder en onweerstaanbaar door het maken van een explainer. Met slimme visuele elementen en een pakkende voice over zorgen we ervoor dat jouw verhaal niet alleen gehoord wordt, maar ook blijft hangen.  

 

🦀 Laat complexe ideeën, producten of diensten sprankelen in een visueel aantrekkelijk jasje.
🦀 Betrek je stakeholders met een creatieve en meeslepende aanpak, waardoor je boodschap blijft hangen.
🦀 Versterk je merkidentiteit op een onvergetelijke manier met pakkende content. 

 

Ook een explainer video laten maken?

 

 

Ook een explainer video laten maken?

Vrije Universiteit

Winter Summer Games

World Skills

Wat klanten van ons vinden

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Our organization is working together with Krab since spring 2021 and we are really glad that we do. They think along with us in a very constructive way and give good tips that lift our videos to a higher level. In addition, it is nice to work together because of their flexibility and positive attitude. I have recommended Krab several times when new video plans are made and I will continue to do so. Accurate, reliable and top-quality videos.

Daniel de JongeBeeldredacteur bij amsterdam&partners

FAQ Explainer video

Onze video’s zijn beschikbaar in verschillende formaten, waaronder verticaal (voor mobiele apparaten), 1×1 (geschikt voor sociale media), en horizontaal (16:9 – perfect voor tv’s of computerschermen.

Ja, indien geschikt, kunnen we bestaand beeldmateriaal integreren in de video om de kosten te verlagen of een specifieke boodschap over te brengen.

Absoluut, tegen een vergoeding vanaf €170 verzorgen we een export van alle bruikbare beelden.

De duur van het productieproces is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de explainer, het aantal opnamedagen, de gewenste animaties of special effects, en de post-productie vereisten. Over het algemeen, worden video’s 24 weken na akkoord van de offerte opgeleverd. Wil je een exacte tijdschatting? Neem contact met ons op voor meer informatie.  

Het productieproces van een explainer video omvat verschillende stappen, zoals conceptontwikkeling, script schrijven, storyboard creatie, opname, editing en post-productie. Het is een samenwerking tussen jou en het productieteam om ervoor te zorgen dat jouw boodschap en visie op de juiste manier worden overgebracht. Zie hier meer voor het productieproces!  

Deze vraag wordt ons vaak gesteld, en dat is begrijpelijk. Het maken van een explainer video is een op maat gemaakt proces, waarbij de prijzen afhankelijk zijn van verschillende factoren. Enkele van deze factoren zijn: 

🎥 Filmdagen en locaties 

🎬 Acteurs of voice-over 

📽️ Benodigde apparatuur 

👥 Omvang van de crew 

Bij het bepalen van het productieproces van de explainer houden we rekening met jouw budget en doelstellingen. Jouw wensen staan altijd centraal. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn binnen jouw budget? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe we samen jouw visie kunnen realiseren.  

Vraag een offerte aan voor jouw explainer video