fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Educatieve video laten maken

Educatieve video’s zijn een onmisbare tool om te leren! Of je nu op zoek bent naar een diepgaande lesmodule of een snelle trainingsboost nodig hebt, wij staan klaar om mee te denken. Met onze uitgebreide ervaring hebben we educatieve video’s ontwikkeld voor vooraanstaande merken zoals UVA, VU en Erasmus School of Law. Daarnaast creëren we ook boeiende e-learning reeksen die je onderdompelen in een wereld van ontdekking en groei. Met aantrekkelijke visuele content en meeslepende verhalen brengen we de kracht van leren rechtstreeks naar je scherm. 

 

🦀 Educatieve video’s bieden een interactieve leerervaring voor complexe concepten.
🦀 De combinatie van beelden, geluiden en tekst spreekt diverse leerstijlen aan.
🦀 Educatieve video’s bieden de vrijheid om op eigen tempo te leren.

 

Ook een educatieve video laten maken? 

 

 

Meer informatie over jouw Educatieve video?

Serie VU Solliciteren na Universiteit

Educatieve video Nikon

Educatieve Erasmus school of Law

Waarom een educatieve video laten maken door Krab?

Krab heeft jarenlange ervaring in het maken van educatieve video’s. Zo hebben wij al leerervaringen mogen maken voor de VU, Leiden University en UVA. Vanaf het sprankelende idee tot aan de onthullende oplevering, staat bij ons de inhoud centraal. Tijdens ons productieproces stellen we onszelf voortdurend de volgende vragen: 

🎥 Wat wil de kijker in een educatieve video zien?
🎥 Welke kanalen zijn relevant voor educatieve video’s?
🎥 Welke informatie verdient een hoofdrol in jouw video? 

Naast educatieve films kun je ook bij ons terecht voor e-learning video’s, instructievideo’s, explainers en veel meer. Neem contact met ons op en ontdek de kracht van grenzeloze creativiteit door educatieve video’s bij ons te laten maken! 

Wat klanten van ons vinden

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

The partnership of Miele Professional and Krab started in 2019, when we when we wanted to professionally capture our projects on video. Krab has helped us turn our projects and thoughts into strong imagery, both in photo and video. They did this in a professional manner, with short lines of communication and high creativity and energy. With Krab we have a strong partner for content creation next to us.

Saartje de WitMarketing Miele Professional a.i.

Educatieve video Young Crowds

WorldSkills | Meet Your Skills | Zorg, Welzijn & Sport

CNV Jongeren en Erasmus MC

FAQ Educatieve video

Absoluut! Nog geen idee hoe je de informatie van je educatieve film wil presenteren? Geen zorgen! Met diepte-interviews, presentaties en/of ontvangen documenten vangen we de essentie van jouw boodschap. Het resultaat? Een meeslepende educatieve film die inspireert en impact maakt.  

Onze video’s zijn beschikbaar in verschillende formaten, waaronder verticaal (voor mobiele apparaten), 1×1 (geschikt voor sociale media), en horizontaal (16:9 – perfect voor tv’s of computerschermen).

Ja, als de beelden bruikbaar zijn, kunnen we bestaand beeldmateriaal integreren om kosten te besparen of een gerichte boodschap te versterken.

De duur van het productieproces is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de educatieve video, het aantal opnamedagen, de gewenste animaties of special effects, en de post-productie vereisten. Over het algemeen, worden video’s 3-6 weken na akkoord van de offerte opgeleverd. Wil je een exacte tijdschatting? Neem contact met ons op voor meer informatie.  

Het productieproces van een educatieve video omvat verschillende stappen, zoals conceptontwikkeling, script schrijven, storyboard creatie, opname, editing en post-productie. Het is een samenwerking tussen jou en het productieteam om ervoor te zorgen dat jouw boodschap en visie op de juiste manier worden overgebracht. Zie hier meer voor het productieproces! 

Deze vraag wordt ons vaak gesteld, en dat is begrijpelijk. Het maken van een educatieve video is een op maat gemaakt proces, waarbij de prijzen afhankelijk zijn van verschillende factoren. Enkele van deze factoren zijn: 

🎥 Filmdagen en locaties 

🎬 Acteurs of voice-over 

📽️ Benodigde apparatuur 

👥 Omvang van de crew 

Bij het bepalen van het productieproces van de educatieve video houden we rekening met jouw budget en doelstellingen. Jouw wensen staan altijd centraal. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn binnen jouw budget? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe we samen jouw visie kunnen realiseren.  

Educatieve video’s kunnen variëren van lezingen, tutorials en demonstraties tot animaties, documentaires en virtuele tours. Er zijn veel verschillende stijlen en formaten om uit te kiezen.  

Vraag een offerte aan voor jouw educatieve video