Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Educatieve video laten maken

Educatieve video’s zijn video’s die de kijker afspeelt om iets te leren, zoals: online colleges, videopresentaties, interactieve tutorials en instructievideo’s. De ene keer zijn ze onderdeel van de hele lesmodules, de andere keer zijn het op zichzelf staande trainingsvideo’s. Wij zijn ervaren in het produceren van educatieve video’s en doen dit al jaren voor de grootste merken zoals: KPN, LOI, VU en Erasmus school of Law. Naast educatieve video’s produceren wij ook e-learning video’s

Meer informatie over jouw Educatieve video?
🦀 Inhoud centraal
🦀 Creatieve insteek
🦀 Goede prijskwaliteit

Serie VU Solliciteren na Universiteit

Educatieve video Nikon

Educatieve Erasmus school of Law

Jouw educatieve video in 6 stappen

1. Kennismaking

Tijd om elkaar beter te leren kennen met een lekkere kop koffie erbij. Zo krijgen wij een beter beeld van het verhaal achter jouw organisatie. Dit is de basis voor een goede educatieve video.

2. Concept

Wanneer we een helder beeld hebben van wat je wilt overbrengen met de educatieve video, is het tijd om een creatief concept te bedenken dat hierop aansluit en jouw boodschap perfect overbrengt.

3. Script

De volgende stap is het concept uitwerken in een script. Wanneer het script klaar is, is het tijd voor de belangrijkste dag: de draaidag!

4. Opnames

De dag is aangebroken waar het allemaal om draait! Wij nemen het volledige proces uit handen zodat de persoon voor de camera zich kan focussen op de inhoud.

5. Montage

Alles is vastgelegd, tijd voor onze editors de beste quotes eruit te pikken en er een pakkend geheel van te maken!

6. Oplevering

Na het verwerken van eventuele feedback leveren wij de educatieve video in de juiste huisstijl op. Tijd om jouw doelgroep te overtuigen van jouw verhaal!

Waarom een educatieve video laten maken door Krab?

Krab heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van educatieve video’s. Wij verzorgen het gehele productieproces, van het eerste idee tot de oplevering, waarbij de inhoud altijd op nummer één staat.

🦀 Welke kanalen zijn relevant?
🦀 Hoe blijft de kijker aandachtig kijken naar de educatieve video?
🦀 Welke informatie geef ik wel en welke niet?

Krab denkt graag met je mee om de educatieve video’s zo goed mogelijk in te richten en daarbij het budget te bewaken. Naast educatieve video’s maken wij ook: E-learning video ‘s instructivideo’s of animatievideo’s.

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Advocating on the excellent partnership between Mollie and Krab, since the beginning in 2020. Krab helped us with the creation of various detailed integration videos for our different plugins. Great collaboration and really happy with the team. I will always recommend Krab as a partner to anyone looking for expertise in media and media creation. Great vibe great people great results.

Lono HolzTechnical Partner Manager

De kosten van een educatieve video laten maken?

De kosten die een educatieve video met zich meebrengen zijn vooraf lastig in te schatten. Er zijn verschillende factoren die de kosten beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan:
🦀 Het aantal video’s
🦀 De locatie? Nemen we het bijvoorbeeld op in een studio?
🦀 Presentator of werken met eigen personeel?
Om goed op de kosten te letten produceren we vaak meerdere video’s op één dag, zodat de prijs per educatieve video zeer aantrekkelijk blijft. Meer informatie? Neem contact met ons op!

Bekijk onze video's

Educatieve video Young Crowds

WorldSkills | Meet Your Skills | Zorg, Welzijn & Sport

CNV Jongeren en Erasmus MC

Vraag een offerte aan voor jouw educatieve video