Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

E-learning video laten maken

Een e-learning laten maken is de dynamische leeroplossing voor ieder bedrijf of organisatie. Met een E-learning video kun je jouw cursus of presentatie onder de aandacht brengen bij je doelgroep. Door de stof op een interactieve manier te presenteren kan de kijker zelf onderwerpen uitkiezen die voor hem of haar relevant zijn en de video’s op hun eigen tempo bekijken.

Wil jij je eigen e-learning video laten maken? Krab is de specialist op het gebied van e-learning. Wij maken al jaren e-learnings voor de grootste merken. Neem contact met ons op en ontvang vandaag nog een kostenplaatje in je mailbox.

e-learning laten maken

 

Meer informatie over E-learnings?
🦀 Inhoud centraal
🦀 Creatieve insteek
🦀 Goede prijskwaliteit

Bekijk onze e-learnings

Glassboard sessions CDI

E-learning video Yellow Walnut

E-learning Nikon Z

In 6 stappen naar jouw E-learning video

1. Kennismaking

Tijd voor een kop koffie, het is voor ons belangrijk om het bedrijf beter te leren kennen om de merkidentiteit optimaal terug te laten komen in de e-learning. Ook brengen we hier het doel van e-learning in kaart.

2. Concept

Wanneer het doel en de omvang de e-learning helder zijn, is het tijd voor de conceptfase. Hier bepalen we bijvoorbeeld het aantal modules en het geschikte format dat aansluit bij zowel de doelgroep als het kanaal, om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen.

3. Script

Vervolgens werken we het concept uit in een script die past bij het doel van de e-learning. Het script wordt volledig in de tone-of-voice van jouw bedrijf uitgewerkt. Klaar voor de opnames!

4. Opnames

De dag(en) waar het allemaal om draait. Letterlijk en figuurlijk. We komen op locatie om de e-learning op te nemen. Cameraman, regisseur, presentator en producent, dit is waar alles samen komt.

5. Montage

Na de opnames staan onze editors klaar de shots in ontvangst te nemen en te bewerken. Na de edit leveren we de e-learning op, uiteraard staan we altijd open voor feedback.

6. Oplevering

Na de doorgevoerde feedback leveren we de e-learning in jouw huisstijl feilloos op. Tijd om jouw verhaal te vertellen!

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Krab is a detail-oriented and highly creative agency. No matter the project, they are dedicated to getting the job done with a brilliant “no fuss” attitude. Even when deadlines are tight, their workflow, adaptability and focus on high-quality deliverables is always top of mind. I would highly recommend the krab team, their ideas are fresh and they are always on hand to help. Simply put we are always happy with the end results.

Heidi JalesManager Marketing Communications

Waarom een e-learning laten maken door Krab?

Een e-learning laten maken doe je bij Krab. Wij ontzorgen het liefst zoveel mogelijk en denken van A tot Z mee. Samen stellen we doelen op en werken naar een gepersonaliseerde onlinecursus toe. We zorgen ervoor dat de e-learning perfect aansluit bij jouw organisatie en gestelde leerdoelen. Daardoor kunnen jouw professionals zich ontwikkelen op een interactieve en flexibele wijze. Naast e-learnings verzorgen wij nog veel meer! Bekijk ook eens onze andere diensten zoals: Instructievideo’s, videomarketing en informatieve video’s 

E-learning (80 video's)

E-learning Erasmus School of Law (40+ video's).

E-learning REBS (40 video's)

Wat kost het laten maken van een e-learning?

De kosten die een e-learning met zich meebrengen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan:

🦀 Het aantal modules en video per module.
🦀 De locatie? Nemen we het bijvoorbeeld op in een studio? 
🦀 Werken we met een Presenator of eigen personeel? 

Om goed op de kosten te letten produceren we vaak meerdere e-learning video’s op een dag, zodat de prijs van de e-learning aantrekkelijk blijft. Wil je meer weten over het laten maken van een e-learning video? Laat het ons weten! Vul het offerte formulier in of neem telefonisch contact op via 085 303 76 27.

Vul de offerte in voor jouw e-learning video