fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

E-learning video laten maken

Welkom in de wereld van e-learning! Onze krachtige e-learnings maken moeilijke informatie niet alleen begrijpelijk, maar ook onvergetelijk. Voor bedrijven betekent dit niet alleen een boost in nieuwe skills, maar ook de kans voor teamleden over de hele wereld om op hun eigen tempo te groeien. Onderwijsinstellingen krijgen content op maat die perfect past bij hun identiteit, voor een unieke leerervaring die écht blijft hangen. Onze aanpak gaat verder dan kennisoverdracht; we creëren een omgeving waarin ideeën en creativiteit tot leven komen.

 

🦀 Duik in de wereld van e-learning en geef je publiek de flexibiliteit om te leren waar ze ook zijn, wanneer het hen uitkomt! 
🦀 Dankzij de nieuwste technologieën worden e-learnings niet alleen efficiënter, maar ook krachtiger in het overbrengen van waardevolle content.
🦀 Geef je publiek een dynamische en boeiende leerervaring met interactieve e-learnings. 

 

Ook een e-learning laten maken? 

 

 

e-learning laten maken

 

Meer informatie over E-learnings?

Glassboard sessions CDI

E-learning video Yellow Walnut

E-learning Nikon Z

Waarom een e-learning laten maken door Krab?

Of het nu gaat om medewerkers, klanten of studenten, wij zorgen voor een frisse en effectieve leer ervaring met e-learning. Bij Krab verdiepen we ons in de leefwereld van jouw doelgroep, zodat de kijkers een interactieve leerervaring beleven.  

En we gaan verder. Bij Krab staat e-learning niet alleen voor leren, maar voor innovatie in elke pixel en geluidsbyte. Zo kunnen we software integreren om deelnemers actief te betrekken, zoals trackingtools voor inzicht, feedback die groei stimuleert, en levendige samenwerking in discussieforums en virtuele ruimtes. Ontdek de toekomst van leren met Krab! 

Kom bij ons op kantoor voor een creatieve brainstorm en geniet van een heerlijk kop koffie. Naast e-learnings kun je ook bij ons terecht voor educatieve video’s, instructievideo’s, animatie video’s en veel meer. Neem contact met ons op en ontdek de kracht van grenzeloze creativiteit door e-learnings bij ons te laten maken! 

Wat klanten van ons vinden

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Our organization is working together with Krab since spring 2021 and we are really glad that we do. They think along with us in a very constructive way and give good tips that lift our videos to a higher level. In addition, it is nice to work together because of their flexibility and positive attitude. I have recommended Krab several times when new video plans are made and I will continue to do so. Accurate, reliable and top-quality videos.

Daniel de JongeBeeldredacteur bij amsterdam&partners

E-learning (80 video's)

E-learning Erasmus School of Law (40+ video's).

E-learning REBS (40 video's)

FAQ E-learning video

Absoluut! Nog geen idee hoe je de content voor je e-learning wil presenteren? Geen zorgen! Met diepte-interviews, presentaties en/of ontvangen documenten vangen we de essentie van jouw boodschap. We kunnen ook via paneldiscussies testen of de content effectief en helder wordt gecommuniceerd. Het resultaat? Een meeslepende e-learning niet alleen onderwijs maar ook inspireert en impact maakt.

Onze video’s zijn beschikbaar in verschillende formaten, waaronder verticaal (voor mobiele apparaten), 1×1 (geschikt voor sociale media), en horizontaal (16:9 – perfect voor tv’s of computerschermen).

Ja, als de beelden bruikbaar zijn, kunnen we bestaand beeldmateriaal integreren om kosten te besparen of een gerichte boodschap te versterken.

De duur van het productieproces is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de elearning het aantal opnamedagen, de gewenste animaties of special effects, en de post-productie vereisten. Over het algemeen, worden video’s 3-6 weken na akkoord van de offerte opgeleverd. Wil je een exacte tijdschatting? Neem contact met ons op voor meer informatie.  

Het productieproces van een e-learning omvat verschillende stappen, zoals conceptontwikkeling, script schrijven, storyboard creatie, opname, editing en post-productie. Het is een samenwerking tussen jou en het productieteam om ervoor te zorgen dat jouw boodschap en visie op de juiste manier worden overgebracht. Zie hier meer voor het productieproces! 

Daarnaast maken we gebruik van diverse technologieën, waaronder AI, om op een efficiënte en effectieve manier schaalbaarheid van learning content te bieden. Wil je hier meer over weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!  

Deze vraag wordt ons vaak gesteld, en dat is begrijpelijk. Het maken van een e-learning video is een op maat gemaakt proces, waarbij de prijzen afhankelijk zijn van verschillende factoren. Enkele van deze factoren zijn: 

🎥 Filmdagen en locaties 

🎬 Acteurs of voice-over 

📽️ Benodigde apparatuur 

👥 Omvang van de crew 

Daarnaast spelen externe softwarekosten een rol om de e-learnings interactiever te maken. Bij het bepalen van het productieproces van de educatieve video houden we rekening met jouw budget en doelstellingen. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn binnen jouw budget? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe we samen jouw visie kunnen realiseren.  

Vul de offerte in voor jouw e-learning video