Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Commercial laten maken

Door een commercial te laten maken vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf, merk, product of dienst. De effectiviteit en de creatieve creatie staan centraal bij het maken van jouw reclamefilm. Krab is specialist in maken van off-en online reclamevideo’s. Wij maken regelmatig reclamefilms voor onder andere Nikon, Miele en Blokker. Hoelang het maken van een reclamefilmpje duurt? Bij Krab houden we van korte lijntjes, dus wanneer er snel geschakeld moet worden, zijn wij in staat de reclamefilm binnen enkele dagen op te leveren in plaats van weken.

Offerte aanvragen

🦀 Creatieve insteek
🦀 Snel schakelen
🦀 Goede prijskwaliteit

Heinen Delfsblauw

Nikon new camera

Commercial Go Now

Commercial PvdA

Ook een commercial laten maken?

Jouw commercial in 6 stappen

1. Kennismaking

Tijd voor een kop koffie en samen te brainstormen over welke elementen belangrijk zijn voor jouw bedrijf, product of dienst. Daarnaast is het voor ons belangrijk de organisatie beter te leren kennen.

2. Concept

Na de brainstormsessie is het tijd voor de conceptfase van de commercial. Hier bepalen we samen welk concept het beste aansluit bij de boodschap die je wil overbrengen met de reclamefilm.

3. Script

Na de conceptingfase is het zaak voor onze schrijvers de boodschap van de reclame op originele wijze en in de juiste tone-of-voice te vangen in een script die aansluit bij de doelgroep.

4. Opnames

De dag(en) waar het allemaal om draait. Letterlijk en figuurlijk. Cameraman, regisseur, acteurs en producent, dit is waar jouw commercial tot leven komt. Iedereen staat op scherp. Actie!

5. Montage

Na de opnames staan onze editors klaar de beste shots in ontvangst te nemen en te bewerken. Na de montage bekijken we samen de reclamefilm en staan wij uiteraard open voor feedback.

6. Oplevering

Na de doorgevoerde feedback leveren een op maat gemaakte reclamefilm in eigen huisstijl perfect op. Tijd om je potentiële klanten te overtuigen van jouw verhaal!

Waarom jouw commercial laten maken door Krab?

Krab heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van reclamefilmpjes. Wij verzorgen het gehele productieproces, van het eerste idee voor een reclamevideo, tot de oplevering, waarbij de inhoud altijd op nummer één staat. We ondersteunen daarnaast ook met de marketing van de content. 

🦀 Welke kanalen zijn relevant?
🦀 Hoe blijft de kijker aandachtig kijken?  
🦀 Welke informatie geef ik wel en welke niet?  

KrabMedia denkt graag met je mee over hoe jij je (potentiële) klanten kunt activeren. Naast reclamevideo’s doen we nog veel meer! Bekijk ook onze andere diensten: bedrijfsvideo’s, educatieve video’s en timelapse–video’s

Wat zijn de kosten van een commercial laten maken?

Wat de prijs is van een reclamevideo? Dat is lastig in te schatten zonder dat wij jouw wensen en budget in kaart hebben. Als je ons mailt kan je bijvoorbeeld dit in de briefing meenemen:  

🦀 15, 30 of 60 seconde voor de commercial? 
🦀 Wil je werken met acteurs of voice-over? 
🦀 Hoeveel locaties verwacht je dat we moeten filmen?

De keuzes voor het productieproces van de reclamefilm worden afgestemd op jouw budget en doelstellingen. Jouw wens staat bij ons altijd centraal. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn met jouw budget? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

 

Vraag een offerte aan voor jouw commercial