fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Commercial laten maken

Door een commercial te laten maken vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf, merk, product of dienst. De effectiviteit en de creatieve creatie staan centraal bij het maken van jouw reclamefilm. Krab is specialist in maken van off-en online reclamevideo’s. Wij maken regelmatig reclamefilms voor onder andere Nikon, Miele en Blokker. Hoelang het maken van een reclamefilmpje duurt? Bij Krab houden we van korte lijntjes, dus wanneer er snel geschakeld moet worden, zijn wij in staat de reclamefilm binnen enkele dagen op te leveren in plaats van weken.

Offerte aanvragen

🦀 Creatieve insteek
🦀 Snel schakelen
🦀 Goede prijskwaliteit

Heinen Delfsblauw

Nikon new camera

Commercial Go Now

Commercial PvdA

Ook een commercial laten maken?

Waarom jouw commercial laten maken door Krab?

Krab heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van reclamefilmpjes. Wij verzorgen het gehele productieproces, van het eerste idee voor een reclamevideo, tot de oplevering, waarbij de inhoud altijd op nummer één staat. We ondersteunen daarnaast ook met de marketing van de content. 

🦀 Welke kanalen zijn relevant?
🦀 Hoe blijft de kijker aandachtig kijken?  
🦀 Welke informatie geef ik wel en welke niet?  

KrabMedia denkt graag met je mee over hoe jij je (potentiële) klanten kunt activeren. Naast reclamevideo’s doen we nog veel meer! Bekijk ook onze andere diensten: bedrijfsvideo’s, educatieve video’s en timelapse–video’s

Wat zijn de kosten van een commercial laten maken?

Wat de prijs is van een reclamevideo? Dat is lastig in te schatten zonder dat wij jouw wensen en budget in kaart hebben. Als je ons mailt kan je bijvoorbeeld dit in de briefing meenemen:  

🦀 15, 30 of 60 seconde voor de commercial? 
🦀 Wil je werken met acteurs of voice-over? 
🦀 Hoeveel locaties verwacht je dat we moeten filmen?

De keuzes voor het productieproces van de reclamefilm worden afgestemd op jouw budget en doelstellingen. Jouw wens staat bij ons altijd centraal. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn met jouw budget? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

 

Vraag een offerte aan voor jouw commercial