Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Ieder bedrijf of merk heeft zijn eigen verhaal. Aan ons is de taak om dit verhaal vast te leggen in een bedrijfsvideo en jouw potentiële klanten te overtuigen. Een bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam of daarbuiten is de manier om jouw verhaal op een originele manier te vertellen. Wij zijn klantgerichte specialisten op het gebied van het produceren van bedrijfsvideo’s. 

🦀  Een bedrijfsfilm verhoogt de merkwaarde van je organisatie
🦀  Bezoekers blijven langer op jouw website = hogere Average Time on Page
🦀  het ideale uithangbord om het verhaal van je bedrijf te delen 

 

Offerte aanvragen

Brandvideo Breinstein

Corporate video AI Technology for People - Amsterdam & Partners

Bedrijfsfilm Google (Solar Power)

Ook een bedrijfsfilm laten maken?

In 6 stappen naar jouw bedrijfsfilm

1. Kennismaking

Tijd voor een kop koffie, het is voor ons belangrijk het bedrijf beter te leren kennen om de merkidentiteit optimaal terug te laten komen in de bedrijfsfilm. Ook brengen we hier het doel in kaart.

2. Concept

Wanneer het doel helder is, is het tijd voor de conceptfase van de bedrijfsvideo. Hier bepalen we samen welk concept het beste aansluit bij je bedrijf en de boodschap die je wil overbrengen.

3. Script

Vervolgens werken we het concept uit in een script dat past bij de gekozen de boodschap. Het script wordt volledig in de tone-of-voice van jouw bedrijf uitgewerkt.

4. Opnames

De dag(en) waar het allemaal om draait. Letterlijk en figuurlijk. Cameraman, regisseur, acteurs en producent, dit is waar jouw bedrijfsfilmpje tot leven komt. Iedereen staat op scherp. Actie!

5. Montage

Na de opnames staan onze editors klaar de beste shots in ontvangst te nemen en te bewerken. Na de montage bekijken we samen de bedrijfsfilm en staan wij uiteraard open voor feedback.

 

6. Oplevering

Na de doorgevoerde feedback leveren we de bedrijfsfilm in jouw huisstijl feilloos op.
Tijd om je potentiële klanten te overtuigen van jouw verhaal!

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Our organization is working together with Krab since spring 2021 and we are really glad that we do. They think along with us in a very constructive way and give good tips that lift our videos to a higher level. In addition, it is nice to work together because of their flexibility and positive attitude. I have recommended Krab several times when new video plans are made and I will continue to do so. Accurate, reliable and top-quality videos.

Daniel de JongeBeeldredacteur bij amsterdam&partners

Wat heb je aan een bedrijfsfilm?

Met een bedrijfsfilm geef je jouw organisatie een gezicht. Van de corporate film die we opnemen kunnen we vervolgens content maken in verschillende formats om de bedrijfsvideo aan te jagen. 

🦀 Teasers
🦀 Bumpers
🦀 GIF’s
🦀 Banners

Bedrijfsfilm Nikon

Floatscans bedrijfsvideo

Spaarne Gasthuis OR

Bedrijfsfilm laten maken door Krab uit Amsterdam

Krab heeft jarenlange ervaring in het maken van bedrijfsfilms en werkt samen met grote bedrijven als Nikon, Miele en Blokker. Wij verzorgen het gehele productieproces, van het eerste idee voor een bedrijfsvideo, tot de oplevering, waarbij de inhoud altijd op nummer één staat.

🦀 Wat wil de kijker zien in de bedrijfvideo?
🦀 Hoe blijft de kijker aandachtig kijken naar de bedrijfsfilm?
🦀 Welke informatie geef ik in het bedrijfsfilmpje wel en welke niet?

Krab denkt graag met je mee over hoe jij jouw potentiële klanten kan aantrekken. Kom langs voor een kop koffie bij ons op kantoor. Naast bedrijfsfilms kun je bij Krab ook Recruitmentvideo’s, Promotievideo’s of Productvideo’s laten

Wat kost een bedrijfsfilm laten maken?

Wat kost het om een professionele bedrijfsvideo te laten maken? Deze vraag krijgen we vaak. Logisch. Het produceren van een bedrijfsfilm is maatwerk en prijzen zijn afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld:  

🦀 hoeveel dagen we filmen en locaties  
🦀 acteurs of voice-over 
🦀 de benodigde apparatuur  
🦀 omvang van de crew.  

De keuzes voor het productieproces van de bedrijfsvideo worden afgestemd op jouw budget en doelstellingen. Jouw wensen staan bij ons altijd centraal.  Wil je weten wat de mogelijkheden zijn met jouw budget? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

 

Vraag een offerte aan voor jouw bedrijfsfilm