Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Animatievideo laten maken?

Een animatievideo laten maken door KrabMedia? Wij zijn een animatiebureau en maken custom animatiefilms, waardoor alles kan en mag. Een animatiefilmpje is dan ook de ideale manier om op een creatieve wijze jouw bedrijf, product of dienst te presenteren. Wij maken al jaren animatievideo’s voor onder andere Nikon en de Fetim Group. Meer weten over jouw animatievideo?

Bel ons via 085 303 76 27. Liever face-to-face contact? Kom langs voor een kop koffie op ons kantoor in Amsterdam-West!

Ook een animatievideo laten maken?
🦀 Inhoud centraal
🦀 Creatieve insteek
🦀 Goede prijskwaliteit

Erasmus Universiteit: Productaansprakelijkheid

Animatievideo Mollie

Breinstein Animatie

Animatievideo Big Bazar

Jouw animatievideo in 6 stappen

1. Kennismaking

Tijd om elkaar beter te leren kennen met een lekkere kop koffie erbij. Zo krijgen wij een beter beeld van jouw bedrijf, merk, product of dienst. Dit is fundamenteel voor een animatiefilm die past bij de merkidentiteit.

2. Concept

Wanneer we een helder beeld hebben van wie de organisatie is en wat je wilt bereiken met de animatiefilm, is het tijd voor onze creatievelingen om hier een pakkend concept bij te bedenken dat volledig aansluit bij het bedrijf, merk of product.

3. Script

Wanneer het concept af is, is het tijd om het concept om te zetten in een script. Het script sluit volledig aan bij de huisstijl en jouw doelgroep.

4. Storyboard


Tijd om met pen en draadloze muis aan de slag te gaan. Onze animatoren brengen het script tot leven in een storyboard.

5. Animeren


Nadat we een storyboard hebben ontworpen, is het tijd om deze om te zetten in een animatievideo. Animatie beelden kunnen trouwens ook gewoon gecombineerd worden met echte beelden!

6. Oplevering


Het is zo ver, de oplevering van jouw animatiefilm. Alle feedback is doorgevoerd. Tijd om de doelgroep te overtuigen van jouw verhaal!

Waarom een animatie video laten maken door Krab?

Onze potloden zijn geslepen en onze animatoren staan klaar voor alle specifieke wensen. Wij zijn een ervaren animatiestudio gevestigd in Amsterdam-West. Bij KrabMedia brengen we jouw verhaal tot leven! Een animatiefilm produceren is een creatief proces. We bedenken een script, ontwikkelen een stijl en maken een storyboard. Vervolgens werken we alle illustraties digitaal uit, zodat deze tot leven komen. Uiteraard zorgen we altijd voor een bijpassende voice-over stem en mooie muziek.

 

Meer informatie

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Our organization is working together with Krab since spring 2021 and we are really glad that we do. They think along with us in a very constructive way and give good tips that lift our videos to a higher level. In addition, it is nice to work together because of their flexibility and positive attitude. I have recommended Krab several times when new video plans are made and I will continue to do so. Accurate, reliable and top-quality videos.

Daniel de JongeBeeldredacteur bij amsterdam&partners

Waarom kiezen voor een Animatie video?

Animatiefilms zijn uitermate geschikt om een ingewikkeld proces op een simpele manier uit te leggen, ook wel een explainemation genoemd. Je kunt ervoor kiezen om een hele animatiefilm te laten maken, maar je kunt animaties ook combineren met echte filmbeelden. Dit zorgt voor een speels en dynamisch effect. Animatiefilms komen in verschillende vormen en maten en zijn daardoor breed inzetbaar. Van whiteboard animatie tot karakter, tot 2D-animatievideo of 3D-animatiefilms.

Hoelang duurt het maken van een animatievideo ?

Zonder de benodigde informatie is het voor ons lastig in te schatten hoe lang het maken van een animatievideo precies duurt.
Afhankelijk van jouw wensen kan de animatievideo binnen een aantal weken worden opgeleverd.

Ook De kosten van het maken van een animatievideo variëren per video. De prijs hangt af van jouw wensen. Wat voor stijlontwikkeling kies je voor? Wat is de lengte van de video? Maak je gebruik van echte beelden in combinatie met animatie? Of wil je een 2D-animatiefilm of 3D animatievideo?

Meer weten over de kosten en oplevering van jouw animatievideo? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur nog een reactie.

Meer informatie

Onze animatie video's

Animatie wonderflow

Animatie Asherman expertisecentrum

Animatie Nikon Z6II Z7II

Animatie Fetim 100 jaar

Vraag een offerte aan voor jouw animatievideo