fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 18:00

Aftermovie laten maken

Met een aftermovie vang je niet alleen de sfeer van je evenement, maar creëer je ook een blijvende impact voor zowel de aanwezigen als degenen die het hebben gemist. Een aftermovie is meer dan een terugblik. Het versterkt je online aanwezigheid en is de sleutel tot het vertellen van jouw verhaal. Laat je merkidentiteit stralen en betrek je publiek op een manier die blijft inspireren, elke keer weer 

 

🦀 Herbeleef het evenement: terug naar de magie in een aftermovie.
🦀 Krachtige marketingtool voor impactvolle communicatie met stakeholders.
🦀 Betrek jouw doelgroep: vertel jouw verhaal en vergroot betrokkenheid. 

 

Bij Krab zijn we gespecialiseerd in het produceren van aftermovies en eventverslagen die jouw evenement op een dynamische wijze weergeven en indruk maken op je stakeholders. Onze aanpak omvat state-of-the-art filmtechnieken, krachtige muziek en overlay animatie waarmee we jouw merkidentiteit optimaal laten schitteren.  Met korte communicatielijnen brengen we jouw visie direct tot leven. Wij streven ernaar om de magie van jouw evenement vast te leggen die huidige bezoekers enthousiast maakt, terwijl we tegelijkertijd nieuwe fans aantrekken. Naast aftermovies kun je ook bij ons terecht voor bedrijfsfilmstestimonialpromotie video’s en veel meer.  Neem contact met ons op en ontdek hoe we de kern van jouw evenement op onvergetelijke wijze vast kunnen leggen. 

Meer informatie over jouw aftermovie?

NIKON - NPS EVENT SPOORWEGMUSEUM UTRECHT

Aftermovie TMG

World Summit AI

Wat klanten van ons vinden

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Our organization is working together with Krab since spring 2021 and we are really glad that we do. They think along with us in a very constructive way and give good tips that lift our videos to a higher level. In addition, it is nice to work together because of their flexibility and positive attitude. I have recommended Krab several times when new video plans are made and I will continue to do so. Accurate, reliable and top-quality videos.

Daniel de JongeBeeldredacteur bij amsterdam&partners

MRMC IBC 2023

amsterdam | where good grows better @PLANT FWD

FAQ Aftermovie

Onze video’s zijn beschikbaar in verschillende formaten, waaronder verticaal (voor mobiele apparaten), 1×1 (geschikt voor sociale media), en horizontaal (16:9 – perfect voor tv’s of computerschermen). 

Dat kunnen wij zeker! Wij hebben veel ervaring in het maken van aankondigingsvideo voor evenementen.  

Absoluut, tegen een vergoeding vanaf €170 verzorgen we een export van alle bruikbare beelden. 

Vaak kunnen we last-minute veel betekenen. Neem direct contact met ons op en we laten je snel weten of we jullie evenement op korte termijn kunnen vastleggen.  

 

De opleveringstijd van jouw eventvideo kan variëren, afhankelijk van de video’s complexiteit en de duur van het evenement. Meestal streven we ernaar om jouw aftermovie binnen 1-5 dagen na het event af te ronden. Wil je een exacte tijdschatting? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het productieproces van een aftermovie omvat verschillende stappen, zoals conceptontwikkeling, script schrijven, storyboard creatie, opname, editing en post-productie. Het is een samenwerking tussen jou en het productieteam om ervoor te zorgen dat jouw boodschap en visie op de juiste manier worden overgebracht. Zie hier meer voor het productieproces!  

 

Deze vraag wordt ons vaak gesteld, en dat is begrijpelijk. Het maken van een aftermovie is een op maat gemaakt proces, waarbij de prijzen afhankelijk zijn van verschillende factoren. Enkele van deze factoren zijn: 
 
🎥 Filmdagen en locaties 
📽️ Benodigde apparatuur 
👥 Omvang van de crew 
 
Als indicatie kunnen we een aftermovie van 30-60 seconden produceren vanaf €1.900, met bijvoorbeeld één cameraman die een halve dag op een evenement filmt. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn binnen jouw budget? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe we samen jouw visie kunnen realiseren.

Vraag een offerte aan voor jouw aftermovie