fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 09:00 - 19:00

Aftermovie laten maken

Een aftermovie is een goede manier om sfeer over te brengen op de kijker die niet aanwezig is geweest bij het evenement, maar ook om even terug te kijken als je wel aanwezig bent geweest. Met een krachtige aftermovie of evenementverslag heb je bewijs van jouw succesvolle event voor potentiële klanten. Krab is gespecialiseerd in het produceren van motiverende aftermovies en eventverslagen. We gebruiken de meest actuele filmtechnieken in combinatie met krachtige muziek en animatie. Verder vinden we het belangrijk om jouw merkidentiteit optimaal terug te laten komen in de aftermovie. Door beeld, geluid en animatie op de juiste manier met elkaar te combineren, kun je de bezoeker het evenement laten herbeleven en stimuleren het volgende evenement weer te bezoeken.

🦀 Eventverslagen zijn het ideale promotiemiddel.
🦀 Je vergroot hiermee de impact van jouw evenement.
🦀 Binnen 1 dag de after movie online.
Meer informatie over jouw aftermovie?

NIKON - NPS EVENT SPOORWEGMUSEUM UTRECHT

Aftermovie TMG

World Summit AI

Wat denk je van onze samenwerking? 🦀

Advocating on the excellent partnership between Mollie and Krab, since the beginning in 2020. Krab helped us with the creation of various detailed integration videos for our different plugins. Great collaboration and really happy with the team. I will always recommend Krab as a partner to anyone looking for expertise in media and media creation. Great vibe great people great results.

Lono HolzTechnical Partner Manager

Wat zijn de kosten van een aftermovie?

Een van de eerste vragen die we vaak krijgen is wat het maken van een aftermovie kost. De prijs van de aftermovie is afhankelijk van jouw wensen en budget. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs van een aftermovie. Bijvoorbeeld de omvang van de crew, het aantal draaidagen, de locatie en de tijdsduur van de video. Deze factoren stemmen we volledige af op jouw behoeften. Bij KrabMedia staan jouw wensen altijd centraal. Benieuwd naar de mogelijkheden met jouw budget? Kom eens langs voor een kop koffie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

MRMC IBC 2023

amsterdam | where good grows better @PLANT FWD

Vraag een offerte aan voor jouw aftermovie